Netflix promite crime și mult haos pentru luna iulie

Netflix promite crime și mult haos pentru luna iulie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris luni, 08:00

Luna iulie va aduce abonaților producții pline de acțiune, comedii ușoare și filme de aventură, în frunte cu Beverly Hills Cop: Axel F., promite Netflix.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Axel Foley (Eddie Murphy) revine la datorie în Beverly Hills, „pentru a face ce știe el mai bine: să rezolve crime și să semene haos.” De data aceasta, Eddie Murphy va face echipă cu Joseph Gordon-Levitt.

Al treilea sezon al serialului Vikingii: Valhalla este plasat la șapte ani distanță după evenimentele din al doilea sezon. „Freydis este acum conducătoarea nedisputată a Jomsborgului păgân, iar Leif și Harald au fost victorioși la Constantinople. Fiecare dintre ei are, însă, de înfruntat noi provocări pentru a-și îndeplini destinul.”

Echipa națională de fotbal a României a aflat cu cine va juca în optimi la Campionatul European CITEȘTE ȘI Echipa națională de fotbal a României a aflat cu cine va juca în optimi la Campionatul European

Printre altele, în august mai apare prima parte a celui de-al șaselea sezon al serialului Cobra Kai și un nou serial, Desparate Lies, în care o femeie află că este însărcinată cu gemeni de la doi bărbați.

Producții Netflix

Beverly Hills Cop: Axel F
La nouă ani după primul său caz memorabil din Beverly Hills, polițistul Axel Foley revine pentru a face ce știe el mai bine: să rezolve crime și să semene haos.
Detectivul Axel Foley (Eddie Murphy) s-a întors la datorie în Beverly Hills. După ce viața fiicei lui este amenințată, ea (Taylour Paige) și Foley fac echipă cu un nou partener (Joseph Gordon-Levitt) și cu vechii amici Billy Rosewood (Judge Reinhold) și John Taggart (John Ashton) pentru a încinge spiritele și a dejuca o conspirație.

| Regizat de: Mark Molloy
| Scris de: Will Beall, Tom Gormican, Kevin Etten, Danilo Bach, Daniel Petrie Jr.
| Producători executivi: Ray Angelic, Jerry Bruckheimer, John K. Campbell, Lorenzo di Bonaventura, Charisse M. Hewitt, Eddie Murphy, Chad Oman, Melissa Reid
| Cu: Eddie Murphy, Kevin Bacon, Joseph Gordon-Levitt, Judge Reinhold, John Ashton, Taylour Paige, Paul Reiser, Bronson Pinchot, James Preston Rogers
| Trailer: aici.

DIN 3 iulie 2024


Vikings: Valhalla: Sezonul 3
Plasat la începutul secolului al XI-lea, Vikingii: Valhalla este o cronică a aventurilor eroice ale unora dintre cei mai cunoscuți vikingi din istorie: Leif Eriksson, sora lui, Freydis și prințul norvegian Harald Sigurdsson. Sezonul al treilea îi regăsește pe eroii noștri la șapte ani după încheierea sezonului doi. Freydis este acum conducătoarea nedisputată a Jomsborgului păgân, iar Leif și Harald au fost victorioși la Constantinople. Fiecare dintre ei are însă de înfruntat noi provocări pentru a-și îndeplini destinul.
Vikingii: Valhalla îi are ca producători executivi pe Jeb Stuart, Morgan O’Sullivan, Michael Hirst, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Sherry Marsh, Alan Gasmer și Paul Buccieri. Vikingii: Valhalla este bazat pe serialul Vikingii, creat de Michael Hirst.

Madridul invită turiștii să se refugieze în muzee și cinematografe CITEȘTE ȘI Madridul invită turiștii să se refugieze în muzee și cinematografe

| Regizat de: David Frazee, Hannah Quinn, Emer Conroy, Ciaran Donnelly, Jan Matthys, Monika Mitchell
| Scris de: Michael Hirst, Vanessa Alexander, Declan Croghan, Eoin McNamee
| Bazat pe serialul Vikingii, creat de: Michael Hirst
| Producători executivi: Jeb Stuart, Morgan O’Sullivan, Michael Hirst, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Sherry Marsh, Alan Gasmer și Paul Buccieri
| Cu: Sam Corlett, Leo Suter, Frida Gustavsson
| Trailer: aici.

DIN 11 iulie 2024


Elite: Sezonul 8
În prag de absolvire pentru elevii din Las Encinas, Omar și Nadia se reîntâlnesc, iar prieteniile și rivalitățile sunt puse la grea încercare de un ultim mister.
Acesta este cel mai longeviv serial de ficțiune produs de Netflix în Spania, iar noul sezon va prezenta noi povești de pe holurile Las Encinas. Regia este asigurată de Daniel Barone, Ginesta Guindal, Jota Linares și Elena Trapé.
Sezonul opt este creat de Carlos Montero și Jaime Vaca și va aduce pe ecran noi personaje interpretate de Ane Rot (Clubul criminal de lectură), Nuno Gallego (UPA Next). Mina el Hammani va reveni în rolul Nadia.

| Regizat de: Daniel Barone, Ginesta Guindal, Jota Linares și Elena Trapé
| Scris de: Carlos Montero și Jaime Vaca
| Producători executivi: Antonio Asensio, Diego Betancor, Carlos Montero, Ruben Goldfarb, Gonzalo Martini
| Cu: Valentina Zenere, André Lamoglia, Carmen Arrufat, Ander Puig, Maribel Verdú, Omar Ayuso, Mina El Hammani, Ane Rot, Nuno Gallego
| Trailer: aici.

2 iulie 2024
SPRINT
Sprinteri de elită trebuie să facă față antrenamentelor, atenției presei și unei competiții acerbe în acest serial sportiv despre cursa celor mai rapizi oameni din lume.

3 iulie 2024
Love Is Blind: Brazil: Season 4  - episoadele 9-10
Titlu localizat: Dragoste pe nevăzute: Brazilia: Sezonul 4
În acest sezon, persoane anterior logodite sau căsătorite explorează noi posibilități amoroase și leagă relații profunde fără a se vedea.

The Man with 1000 Kids
Titlu localizat: Bărbatul cu 1000 de copii
Mai multe familii află că donatorul de spermă în care au avut încredere este tatăl a sute, poate mii de alți copii din întreaga lume.

Apare primul parc tematic din București, la un mare centru comercial CITEȘTE ȘI Apare primul parc tematic din București, la un mare centru comercial

4 iulie 2024
Barbecue Showdown: Season 3
Titlu localizat: Duelul grătarelor: Sezonul 3
Savurosul concurs culinar revine cu nouă concurenți care se întrec într-o luptă aprigă pentru a deveni următorul campion al grătarelor.

Rhythm + Flow France: Season 3 - episoadele 1-4
Titlu localizat :Ritm + rimă: Franța: Sezonul 3
Juriu nou, reguli noi. Jurații vedetă SCH, SDM și Aya Nakamura intră în ritm și caută să încoroneze cel mai nou talent din rapul francez.

5 iulie 2024
Desperate Lies
Titlu localizat: Minciuni disperate
În urma unui fenomen rar, o femeie află că este însărcinată cu gemeni de la doi bărbați. Cu timpul, se străduiește să-și țină familia unită și secretele ascunse.

Goyo
Un tânăr cu autism, ghid într-un muzeu, duce o viață strictă până când se îndrăgostește de colega sa și este nevoit să facă față unei furtuni de emoții noi și intense.

The Imaginary
Titlu localizat: Imaginar
Rudger, un prieten imaginar al Amandei, este despărțit de aceasta și trebuie să facă echipă cu ceilalți prieteni imaginari pierduți pentru a se putea întoarce la ea.

9 iulie 2024
Hannah Berner: We Ride at Dawn
Un nou program special de stand-up cu comedianta Hannah Berner.

The Boyfriend
Titlu localizat: Iubitul
Pe parcursul unei luni, mai mulți bărbați vor locui sub același acoperiș și vor gestiona o cafenea pe roți pentru a lega prietenii cu speranța de a-și întâlni alesul.

FOTO Imagini cu explozia de bucurie a echipei naționale de fotbal a României după calificarea în optimi de pe locul 1 CITEȘTE ȘI FOTO Imagini cu explozia de bucurie a echipei naționale de fotbal a României după calificarea în optimi de pe locul 1

10 iulie 2024
Eva Lasting: Season 2
Titlu localizat: Eva pentru totdeauna: Sezonul 2       
Întoarcerea Evei stârnește o nouă rundă de discuții la școală, drame, momente magice de camaraderie. Și îi dă noi speranțe lui Camilo.

Love Is Blind: Brazil: Season 4 - episodul 11
Titlu localizat: Dragoste pe nevăzute: Brazilia: Sezonul 4
În acest sezon, persoane anterior logodite sau căsătorite explorează noi posibilități amoroase și leagă relații profunde fără a se vedea.

Receiver
Acest serial captivant despre sport urmărește vedetele sezonului NFL din 2023: Deebo Samuel, George Kittle, Amon-Ra St. Brown, Davante Adams și Justin Jefferson.

Sugar Rush: The Baking Point: Season 2
Titlu localizat: Goana dulce mult aduce: Punct de coacere: Sezonul 2
Pe locuri, fiți gata, amestecați! Emoțiile cresc odată cu torturile pe măsură ce șase echipe noi plămădesc creații culinare uluitoare în cursa pentru marele premiu.

Wild Wild Punjab
Titlu localizat: Mare nebunie în Punjab


11 iulie 2024
Another Self: Season 2
Titlu localizat: Un alt sine: Sezonul 2
Ada, Sevgi și Leyla continuă să-și exploreze traumele ancestrale trecând prin noi începuturi și au de luat decizii cruciale în orașul de coastă Ayvalık.

Rhythm + Flow France: Season 3 - episoadele 5-7
Titlu localizat :Ritm + rimă: Franța: Sezonul 3
Juriu nou, reguli noi. Jurații vedetă SCH, SDM și Aya Nakamura intră în ritm și caută să încoroneze cel mai nou talent din rapul francez.

VIDEO Civilization VII va fi lansat în 2025 CITEȘTE ȘI VIDEO Civilization VII va fi lansat în 2025

Vanished into the Night
Titlu localizat: Dispăruți în noapte
Un tată aflat într-un proces dificil de divorț pornește într-o misiune periculoasă când copiii săi dispar din casa lor izolată de la țară.

12 iulie 2024
Blame the Game
Titlu localizat: Dă vina pe joc
Pia îl invită pe Jan, noul ei iubit, la seara obișnuită de jocuri. Sosirea neașteptată a fostului iubit al Piei ridică miza pentru toată lumea.

Exploding Kittens
O luptă supremă se iscă între bine și rău când Dumnezeu și rivalul său, urmașul Satanei, sunt trimiși pe Pământ să trăiască cu oamenii sub forma unor pisici vorbitoare.

Lobola Man
Titlu localizat: Expertul în zestre
Ace Ngubeni, un abil negociator de prețuri pentru mirese, se confruntă cu cea mai dificilă afacere de până acum pentru un client timid, miza fiind mai mare decât banii.

The Champion
Titlu localizat: Campionul echipei
Un star impulsiv al fotbalului are totul, dar după o bătaie este suspendat și i se atribuie un nou tutor: un profesor solitar care îl va învăța să-și înfrunte temerile.

15 iulie 2024
Wonderoos
Titlu localizat: Minuneii
Urmărește animăluțele Kiki, Dewey, Hazzy, Luly și Teshi, care învață să-și facă prieteni, gustă mâncăruri noi și trăiesc experiențe uluitoare în coloratul oraș Minunești!

16 iulie 2024
Chad Daniels: Empty Nester
Un nou spectacol de stand-up marca Chad Daniels.

Homicide: Los Angeles
Titlu localizat: Omucideri
Investigatorii din L.A. dezvăluie detalii șocante despre cazuri importante în acest serial documentar bazat pe fapte reale, de la creatorul serialului „Lege și ordine”.

17 iulie 2024
Simone Biles Rising
Titlu localizat: Simone Biles în ascensiune: Partea 1
Urmărește-o pe gimnasta Simone Biles încercând să dobândească un echilibru între viața personală, sănătatea mintală și antrenamentele înainte de mult așteptata revenire la Olimpiadă.

FOTO Mbappe a cumpărat vila deținută de Gareth Bale la Madrid pentru 11 milioane de euro CITEȘTE ȘI FOTO Mbappe a cumpărat vila deținută de Gareth Bale la Madrid pentru 11 milioane de euro

T·P BON: Season 2
Titlu localizat: T·P BON: Sezonul 2
Devenit agent în Patrula Timpului, Bon își continuă misiunile extraordinare de salvare prin spațiu și timp, fiind în același timp mentorul noii sale asistente, Yumiko.

The Green Glove Gang: Season 2
Titlu localizat: Banda mănușilor verzi: Sezonul 2
Ascunzându-se de poliție, hoațele din Banda Mănușilor Verzi sunt obligate să revină după ce unul dintre fiii lor intră în belele cu un gangster neînduplecat.

18 iulie 2024
Cobra Kai: Season 6 Part 1
Titlu localizat: Cobra Kai: Sezonul 6: Partea 1   
Cum noul turneu mondial bate la ușă, Daniel și Johnny încearcă să-și reconstruiască echipa, dar dușmani vechi și amenințări noi stau în calea victoriei lor.

Master of the House
Titlu localizat: Stăpânul casei
Înainte să moară, un patriarh se căsătorește cu servitoarea sa și îi lasă un imperiu al diamantelor, însă familia lui începe lupta pentru putere.

Rhythm + Flow France: Season 3 - episoadele 8-9
Titlu localizat: Ritm + rimă: Franța: Sezonul 3
Juriu nou, reguli noi. Jurații vedetă SCH, SDM și Aya Nakamura intră în ritm și caută să încoroneze cel mai nou talent din rapul francez.

19 iulie 2024
Find Me Falling
Titlu localizat: Faleza iubirii
După eșecul unui album de revenire, un star rock (Harry Connick Jr.) se retrage într-o casă pe faleza unei insule din Mediterana, viața complicându-i-se și mai mult.

Skywalkers: A Love Story
Titlu localizat: Skywalkers: O poveste de dragoste
Doi temerari își pun la încercare iubirea și încrederea reciprocă escaladând ilegal una dintre cele mai înalte clădiri ale lumii pentru a face o cascadorie acrobatică.

VIDEO Hagi a cerut statuie într-un mesaj legendar. Acum, autoritățile pregătesc un monument dedicat Generației de aur a fotbalului românesc CITEȘTE ȘI VIDEO Hagi a cerut statuie într-un mesaj legendar. Acum, autoritățile pregătesc un monument dedicat Generației de aur a fotbalului românesc

Sweet Home: Season 3
Titlu localizat: Casă, dulce casă: Sezonul 3
Lumea se clatină la granița dintre monștri și oameni, lăsând umanitatea în fața unei alegeri dificile. Ciocnirea dorințelor duce la o luptă disperată.

Too Hot to Handle: Season 6 - episoadele 1-4
Titlu localizat: Atenție, frige!: Sezonul 6
Un nou sezon, noi premii, multe surprize și un nou partener năbădăios pentru Lana, care tulbură apele printre celibatarii sexy din vilă.

21 iulie 2024
Rhythm + Flow France: Season 3 - episodul 10
Titlu localizat: Ritm + rimă: Franța: Sezonul 3
Juriu nou, reguli noi. Jurații vedetă SCH, SDM și Aya Nakamura intră în ritm și caută să încoroneze cel mai nou talent din rapul francez.

24 iulie 2024
Dirty Pop: The Boy Band Scam
Titlu localizat: Latura întunecată a popului: Ascensiunea și decăderea lui Lou Pearlman
Un serial documentar fascinant despre ascensiunea și decăderea lui Lou Pearlman, cel care a creat și exploatat unele dintre cele mai mari trupe de băieți ale anilor ’90.

Love of my life
Fiica tânără și neînfricată a unui moșier înstărit se îndrăgostește de un muncitor carismatic, însă familiile vor sta în calea fericirii lor.

Resurrected Rides
Titlu localizat: Restaurare pe roți
Comedianul Chris Redd lucrează cu o echipă genială de experți în reparații auto pentru a da o nouă viață mașinilor vechi, cu transformări uluitoare.

25 iulie 2024
Kleo: Season 2
Titlu localizat: Kleo: Sezonul 2
Fosta spioană din Germania de Est, Kleo, continuă să se dezlănțuie în Europa după Războiul Rece, ajungând mai profund decât ar vrea în propriul trecut.

The Decameron
Titlu localizat: Decameronul
Ciuma bubonică se răspândește în Italia. Un grup de nobili și servitori se retrag într-o vilă, însă haosul pune în scurt timp stăpânire asupra refugiului lor luxos.

VIDEO Flacăra olimpică a ajuns în Franța. Momente spectaculoase la Marsilia CITEȘTE ȘI VIDEO Flacăra olimpică a ajuns în Franța. Momente spectaculoase la Marsilia

Tokyo Swindlers
Titlu localizat: Escrocii din Tokyo
Aflând de o proprietate de lux în valoare de 10 miliarde de yeni, o echipă de escroci face orice pentru a reuși cea mai curajoasă înșelătorie de până acum.

26 iulie 2024
House of Ga'a
Bashorun Gaa descrie ascensiunea și decăderea unui rege nemilos care s-a folosit de înșelăciune și voodoo pentru a domni, fiind răsturnat de la putere de propriul fiu.

Non Negotiable
Titlu localizat: Nenegociabil
Chemat să salveze președintele de răpitori, negociatorul de ostatici Alan Bender se vede nevoit să medieze și salvarea soției și căsniciei sale.

The Dragon Prince: Season 6
Titlu localizat: Prințul Dragon: Sezonul 6
Callum și Rayla caută o cale de a-l distruge pe Aaravos, iar prietenii lor au de-a face cu influența perfidă a elfului atât în Xadia, cât și în Katolis.

Too Hot to Handle: Season 6 - episoadele 5-7
Titlu localizat: Atenție, frige!: Sezonul 6
Un nou sezon, noi premii, multe surprize și un nou partener năbădăios pentru Lana, care tulbură apele printre celibatarii sexy din vilă.

31 iulie 2024
Mountain Queen: The Summits of Lhakpa Sherpa
Titlu localizat: Regina muntelui: Culmile nepalezei Lhakpa Sherpa
Prima femeie nepaleză care a cucerit Everestul se întoarce pentru a-l urca a zecea și ultima oară, în acest documentar captivant.

Unsolved Mysteries: Volume 4
Titlu localizat: Mistere neelucidate: Volumul 4
Martori, ofițeri de poliție și experți explorează cazuri nerezolvate, creaturi bizare și alte evenimente stranii în acest serial documentar terifiant.

2 AUGUST 2024
Too Hot to Handle: Season 6 - episoadele 8-10
Titlu localizat: Atenție, frige!: Sezonul 6
Un nou sezon, noi premii, multe surprize și un nou partener năbădăios pentru Lana, care tulbură apele printre celibatarii sexy din vilă.

VIDEO Un oraș din Japonia începe să blocheze priveliștea Muntelui Fuji pentru turiști CITEȘTE ȘI VIDEO Un oraș din Japonia începe să blocheze priveliștea Muntelui Fuji pentru turiști

În curând
LALIGA: All Access
Titlu localizat: LALIGA: Acces total
Acest serial documentar oferă o privire exclusivă asupra faimoasei ligi spaniole de fotbal, de la victoriile de pe teren până la lacrimile din afara lui.


Producții licențiate

1 iulie 2024
A Quiet Place

ALVINNN!!! And the Chipmunks: Sezonul 5

American Gangster

Black Sea

Central Intelligence

Five Feet Apart

How to Train Your Dragon 2

How to Train Your Dragon: The Hidden World

Inside Job

Jesus Revolution

Les Misérables

Loving

Miraculous World: Shanghai, The Legend of LadyDragon

Mr. & Mrs. Smith

ONE PIECE: Egghead

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief

Percy Jackson: Sea of Monsters

Resident Evil: Vendetta

Smashed

Sniper: Rogue Mission

The Snowman

Unfriended


2 iulie 2024
Il Clandestino: Sezonul 1


4 iulie 2024
Jack Reacher

România are, de departe, cel mai ieftin lot de la EURO 2024. Cât valoarează jucătorii adversarelor din grupă CITEȘTE ȘI România are, de departe, cel mai ieftin lot de la EURO 2024. Cât valoarează jucătorii adversarelor din grupă


6 iulie 2024
Babylon


7 iulie 2024
Mamma Mia!

Violent Night


8 iulie 2024
Clueless

Munich


12 iulie 2024
American Sniper


15 iulie 2024
Titanic


16 iulie 2024
Blumhouse's Truth or Dare: Extended Director's Cut

Boyhood

Captain Underpants: The First Epic Movie

The Game

The Kingdom


17 iulie 2024
Adela: Sezonul 2

She Said

Trupa Coldplay - pe Lipscani înaintea primului concert de pe Arena Națională. Ce au surprins de pe Lipscani VIDEO CITEȘTE ȘI Trupa Coldplay - pe Lipscani înaintea primului concert de pe Arena Națională. Ce au surprins de pe Lipscani VIDEO


18 iulie 2024
The Hangover

The Hangover: Partea II

The Hangover: Partea III


19 iulie 2024
Zodiac


22 iulie 2024
Puss in Boots: The Last Wish

Zoolander

Zoolander 2


26 iulie 2024
Failure to Launch


29 iulie 2024
Father Stu


Producții care părăsesc platforma

1 iulie 2024
28 Days

8MM

Ad Astra

Ambulance

American Made

Conor McGregor: Notorious

VIDEO În America există un sat numit Romania, în care casele costă 1 dolar. Cum arată localitatea fantomă CITEȘTE ȘI VIDEO În America există un sat numit Romania, în care casele costă 1 dolar. Cum arată localitatea fantomă

Cult of Chucky

Exodus: Gods and Kings

First Knight

Inside Man

Lebensdorf

Marley & Me

Marry Me

Open Season: Scared Silly

Redeeming Love

Salt

Sing 2

The Descendants

The Revenant

The Running Man

Tokyo Ghoul

Top Gun: Maverick

Under the Tuscan Sun


3 iulie 2024
Infinite


5 iulie 2024
The Bad Guys

Urma


7 iulie 2024
Downton Abbey: A New Era

Transporter 2

FOTO Castelul Nopcsa din Hunedoara, construit la începutul secolului XIX, a fost restaurat CITEȘTE ȘI FOTO Castelul Nopcsa din Hunedoara, construit la începutul secolului XIX, a fost restaurat


8 iulie 2024
Galaxy Quest

Scream VI

The Proposal


9 iulie 2024
Dear Evan Hansen


11 iulie 2024
Căutătorul de vânt


12 iulie 2024
Whiskey Tango Foxtrot


13 iulie 2024
Firestarter


14 iulie 2024
Wild


15 iulie 2024
Bombshell

Jersey Girl

Johnny English

Johnny English Reborn

Johnny English Strikes Again

Man on Fire

Murder on The Orient Express

Pride & Prejudice

The Pianist

VIDEO Elveția a câștigat finala Eurovision 2024. Cine este Nemo CITEȘTE ȘI VIDEO Elveția a câștigat finala Eurovision 2024. Cine este Nemo


22 iulie 2024
Cast Away


23 iulie 2024
The Favourite


31 iulie 2024
Don't Breathe 2

Spider-Man: No Way Home

Spider-Man: No Way Home (Extended Version)

În funcție de negocierile drepturilor de difuzare, pot apărea și alte filme sau seriale pe parcursul acestei luni, fiind posibilă, în unele cazuri, și schimbarea datelor de publicare.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
filme
seriale
streaming