Altex devine producător de energie electrică

Altex devine producător de energie electrică
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris miercuri, 02:24

Altex România, unul dintre cei mai mari retaileri electroIT, controlat de omul de afaceri Dan Ostahie, a decis să intre pe zona de producție de energie electrică, prin înființarea Altex Green Energy, relevă datele analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

La finele anului 2023, la PROFIT NEWS TV Maratonul de Retail, directorul comercial al companiei, Edvin Abdulachim, a afirmat că Altex, în ultimii ani, s-a concentrat pe reducerea costurilor, pentru a putea fi mai profitabil, dar, în același timp, să fie capabil să ofere clienților cel mai bun preț de pe piață la cât mai multe produse.

FOTO Bosch echipează întreaga flotă de tramvaie din Iași cu sistem de avertizare anticoliziune CITEȘTE ȘI FOTO Bosch echipează întreaga flotă de tramvaie din Iași cu sistem de avertizare anticoliziune

"Prețul la energie electrică a crescut în ultimii ani și am decis să montăm panouri fotovoltaice. Am investit peste 8 milioane de euro în panouri fotovoltaice și investiția va fi recuperată în anii următori.Panourile fotovoltaice au fost montate pe magazine și depozitele aflate în proprietatea grupului Altex Romania. Prețul la energie electrică va crește în viitor, scăderi nu cred că vom vedea", a spus reprezentantul retailerului.

Mai multe detalii AICI.

După „shrinkflation”, consumatorii sunt loviți cu scumpiri prin „upflation” CITEȘTE ȘI După „shrinkflation”, consumatorii sunt loviți cu scumpiri prin „upflation”

În 2023, Altex a consemnat o cifră de afaceri de 7,01 miliarde de lei, în creștere cu 7,4 față de anul precedent. De asemenea, profitul net a urcat cu 27,3%, la 145,85 milioane de lei. Mai multe detalii AICI.

viewscnt
Afla mai multe despre
altex
energie electrică
panouri fotovoltaice