VIDEO Cum arată salonul VIP de la meciul România – Olanda. DJ, miel înăbușit, vinuri din Spania și Franța

VIDEO Cum arată salonul VIP de la meciul România – Olanda. DJ, miel înăbușit, vinuri din Spania și Franța

Inquam Photos / Alex Nicodim

Profit.ro
Profit.ro
scris marţi, 19:56

3.500 de euro a costat în momentul punerii în vânzare un bilet VIP la meciurile din optimile Campionatului European de Fotbal.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

La salonul stadionului în care joacă acum România cu Olanda există un DJ care îi întreține pe invitați cu muzică, este o copie a cupei, dar și diferite sortimente de mâncare care ar putea intra în meniul unui restaurant de lux, arată turnulsfatului.ro. 

FOTO România, cu cel mai ieftin lot de la EURO 2024, încearcă să depășească o echipă a Olandei evaluată la peste 815 milioane euro. Un jucător olandez tocmai a fost transferat la o evaluare cât jumătate din întregul lot al tricolorilor CITEȘTE ȘI FOTO România, cu cel mai ieftin lot de la EURO 2024, încearcă să depășească o echipă a Olandei evaluată la peste 815 milioane euro. Un jucător olandez tocmai a fost transferat la o evaluare cât jumătate din întregul lot al tricolorilor

Sunt servite beef tagliata & sauteed chanterelles, grilled courgette & blueberry, green prawn curry, braised lamb shank, homemade mascarpone panzerotti, appricot brioche și ”the very best desserts from Europe”, adică chocolate mousse, raspberry ragout, flamed rice pudding și eclairs with warm chocolate sauce.

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreține atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21.00, după meciul România-Olanda, va concerta Cabron.

Evenimentul este susținut de Betano și Hidroelectrica.

VIDEO Bratu Alin

viewscnt
Afla mai multe despre
romania
olanda
fotbal