Soțul celei mai bogate femei din Rusia, arestat pentru crimă. Focuri de armă la cel mai mare retailer online

Soțul celei mai bogate femei din Rusia, arestat pentru crimă. Focuri de armă la cel mai mare retailer online
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 16:54

Vladislav Bakalciuk, soțul celei mai bogate femei din Rusia de care este despărțit, a fost arestat și pus sub acuzare pentru crimă, după un incident armat produs în ajun și soldat cu victime la biroul din Moscova al celui mai mare retailer online din Rusia, transmite Reuters.

Doi oameni au fost uciși în incidentul produs la doar câteva străzi depărtare de Kremlin, la sediul companiei de vânzări online Wildberries, cea mai mare de acest fel din Rusia, scrie Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO&FOTO Nokian Tyres, care a plecat din Rusia alegând România, a lansat oficial mega-investiția de la Oradea CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Nokian Tyres, care a plecat din Rusia alegând România, a lansat oficial mega-investiția de la Oradea
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Vladislav și soția sa, Tatiana Bakalciuk, care în iulie a solicitat divorțul, erau implicați într-o dispută publică după ce în luna iunie Wildberries își anunțase intenția de a fuziona cu compania de reclamă stradală Russ Group. Firma rezultată din fuziune are numele RVB.

În 2004, Tatiana Bakalciuk a fondat Wildberries, un răspuns al Rusiei la Amazon, firma transformându-se dintr-o platformă online de revânzare a articolelor de îmbrăcăminte într-o companie ce livrează acum aproape orice, de la electronice la produse pentru bucătărie.

Vladislav și Tatiana Bakalciuk s-au acuzat reciproc pentru incidentul de miercuri.

Grecia a decis - pornește asaltul împotriva Airbnb CITEȘTE ȘI Grecia a decis - pornește asaltul împotriva Airbnb

Bărbatul a spus că venise la birou pentru o întâlnire programată și că primele focuri de armă au fost trase asupra sa și colegilor lui de către agenții de securitate ai firmei RVB.

De partea sa, Tatiana a afirmat că Vladislav și colegii veniți cu el au încercat să pună stăpânire pe birou și că nu era prevăzută nicio întâlnire. 

viewscnt
Afla mai multe despre
rusi
vladislav bakalciuk