Rheinmetall a dat în funcțiune prima sa fabrică de armament din Ucraina

Rheinmetall a dat în funcțiune prima sa fabrică de armament din Ucraina
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 17:03

Directorul general al companiei germane de armament Rheinmetall, Armin Papperger, a anunțat în acest weekend că a fost dată în funcțiune prima sa fabrică de armament din Ucraina, potrivit declarațiilor sale dintr-un interviu acordat site-ului de știri ucrainean TSN.

Fabrica se ocupă cu producția și întreținerea tancurilor de luptă și este de așteptat ca vehiculele blindate de luptă Lynx să înceapă să fie produse de către aceasta înainte de sfârșitul anului, a declarat Papperger, potrivit Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News

"Avem multe planuri bune. Prima fabrică este deja în funcțiune", a spus șeful Rheinmetall, care a explicat că în acest moment fabrica oferă servicii de întreținere vehiculelor de luptă ale infanteriei și tancurilor.

Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
8 noiembrie - Maraton Black Friday
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
FOTO Nicușor Dan anunță reparații la carosabilul din zona Piața Unirii. Modificări și în transportul public CITEȘTE ȘI FOTO Nicușor Dan anunță reparații la carosabilul din zona Piața Unirii. Modificări și în transportul public

"Înainte de sfârșitul anului vom avea în Ucraina primele vehicule ultramoderne de luptă de infanterie Lynx ", a adăugat el.

Fabrica este rezultatul unei afaceri în comun foarte "rentabile", conform declarațiilor lui Papperger, o afacere în care Rheinmetall deține 51% din acțiuni.

Ciolacu confirmă că noua lege a salarizării va fi aplicată când deficitul bugetar ajunge la 5%. Susține că ținta poate fi atinsă în 2 ani CITEȘTE ȘI Ciolacu confirmă că noua lege a salarizării va fi aplicată când deficitul bugetar ajunge la 5%. Susține că ținta poate fi atinsă în 2 ani

În plus, compania germană mai construiește în Ucraina o fabrică de praf de pușcă și o alta de muniții.

"Al treilea punct este că vrem să stabilim producția de sisteme de apărare aeriană, astfel încât să vă puteți apăra", a adăugat Papperger.

viewscnt
Afla mai multe despre
ucraina
rheinmetall
fabrica
armament
tanc
funcțiune