Federația Rusă a declarat drept persona non grata un membru al Ambasadei României la Moscova

Federația Rusă a declarat drept persona non grata un membru al Ambasadei României la Moscova
Profit.ro
Profit.ro
scris miercuri, 13:11

Federația Rusă a declarat drept persona non grata un membru al Ambasadei României la Moscova, anunță MAE, precizând că măsura vine că răspuns la decizia autorităților de la București din 24 mai de a declara pewrsona non grata un diplomat din cadrul Ambasadei Federației Ruse, pentru activități care contravin prevederilor Convenției de la Viena din 1961 privind relațiile diplomatice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Ministerul Afacerilor Externe informează că miercuri, 3 iulie 2024, Federația Rusă a declarat drept persona non grata un membru al Ambasadei României la Moscova. Această decizie a părții ruse, neîntemeiată în raport cu prevederile Convenției de la Viena din 1961 privind relațiile diplomatice, survine ca răspuns la măsurile adoptate de către autoritățile române la 24 mai 2024, privind declararea ca persona non grata pe teritoriul României a unui diplomat al Ambasadei Federației Ruse la București.

FOTO Lemet continuă extinderea CITEȘTE ȘI FOTO Lemet continuă extinderea

Decizia autorităților române a avut în vedere desfășurarea de către diplomatul rus respectiv de activități care contravin prevederilor Convenției de la Viena din 1961 privind relațiile diplomatice, scrie News.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
persona non grata
romania
rusia