Ministrul bulgar al Turismului așteaptă o creștere de cel puțin 10% a sectorului

Ministrul bulgar al Turismului așteaptă o creștere de cel puțin 10% a sectorului
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iul 2024

Sezonul turistic estival a avut un început bun, având în vedere că pe luna iunie aveam aproape un milion de turiști înregistrați, potrivit datelor preliminare, a declarat duminică ministrul interimar al Turismului din Bulgaria, Evtim Miloshev, pentru postul public de televiziune, transmite BTA.

Evtim Miloshev a precizat că în sectorul turismului nu este bine să numeri puii înainte de a ieși din ou, dar a adăugat că se așteaptă la o creștere de cel puțin 10%.

Urmărește-ne și pe Google News

Calitatea apei de îmbăiere pe coasta bulgară a Mării Negre este excelentă, iar acest lucru poate fi verificat pe pagina de Internet a Comisiei Europene, care de două ori pe lună monitorizează cât de curată este Marea Neagră, a subliniat oficialul bulgar.

Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Se fac eforturi pentru pregătirea personalului în domeniul turismului, a adăugat Miloshev. Reputația locurilor de muncă din turism ar trebui să fie îmbunătățită, personalul ar trebui să beneficieze de pregătire în instituțiile de învățâmânt din ciclul secundar, iar sistemul de învățământ dual oferă oportunități excelente, a mai spus Miloshev.

Citiți mai mult pe Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
litoral bulgaria