Airbnb lansează un nou serviciu

Airbnb lansează un nou serviciu
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 12:54

Airbnb, serviciul de călătorii folosit și în România, lansează o nouă platformă în aplicație pentru gazdele care nu au timp să-și întrețină locuințele listate și care vor să angajeze o altă gazdă pentru gestionarea acestora.

Serviciul Co-Host Network va fi disponibil, la început, în Marea Britanie, SUA, Australia, Brazilia, Canada, Franța, Germania, Italia, Mexic și Spania, arată StartUp Cafe.

Urmărește-ne și pe Google News
Japonia - Cheltuielile vizitatorilor, deja la nivel record înainte ca anul să se încheie CITEȘTE ȘI Japonia - Cheltuielile vizitatorilor, deja la nivel record înainte ca anul să se încheie
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Rețeaua conectează cei care pun anunțuri de găzduire între ei și oferă posibilitatea de a angaja o altă gazdă care să gestioneze locația listată pe platforma de călătorii.

Persoanele angajate pot oferi asistență personalizată în funcție de nevoile utilizatorilor, de la configurarea anunțului până la gestionarea rezervărilor și comunicarea cu oaspeții, potrivit unui anunț al Airbnb de pe site-ul oficial.

„Co-gazdele” au o experiență și un istoric excepțional pe platforma de călătorii, cu o evaluare medie de 4.86/5 stele, potrivit spuselor companiei.

Sunt peste 10.000 gazde din cele 10 țări care se încadrează în standardele de „Co-hosting” ale Airbnb. Algoritmul personalizat de clasare din aplicație recomandă o listă pe baza a peste 80 de factori, inclusiv locație, experiența de găzduire și tipul de casă.

Tot în aplicație, gazdele își pot trimite mesaje între ele, partaja calendare, împărți plăți și altele.

Aeroitalia, care tocmai a cumpărat o companie aeriană românească, suspendă cursele spre România CITEȘTE ȘI Aeroitalia, care tocmai a cumpărat o companie aeriană românească, suspendă cursele spre România

Pe lângă această nouă rețea, aplicația primește mai multe schimbări în ceea ce privește experiența utilizatorilor noi, care vor avea un ghid la început, sugestii de destinații, filtre recomandate, o experiență de checkout mai scurtă și modalități de plată noi.

Pentru cei care listează apartamente sau case pe platformă, aceștia vor primi peste 20 actualizări în funcție de feedback, printre care sugestii de prețuri, răspunsuri rapide la mesaje, analize personalizate pentru venituri și altele.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
airbnb
gazde
serviciu