Trans Sped și Visa oferă in continuare semnătură electronică cu un discount de 50% deținătorilor de carduri Visa Business

Trans Sped și Visa oferă in continuare semnătură electronică cu un discount de 50% deținătorilor de carduri Visa Business
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris astăzi, 08:00

Trans Sped, lider în soluții bazate pe certificate digitale calificate, și Visa, lider mondial în plăți digitale, au anunțat recent prelungirea parteneriatului prin care detinatorii de carduri Visa Business pot beneficia de reduceri semnificative la obținerea semnăturii electronice.

Concret, utilizatorii Visa Business pot obține semnătură cu certficat digital calificat la un preț cu 50% mai mic decât prețul standard, accesand pagina dedicată promoției pe site ul visa.ro. Aceasta colaborare subliniază angajamentul ambelor companii de a  contribui la procesul de transformare digitala și de a veni în întâmpinarea clientilor cu soluții inovative, bazate tehnologiile digitale avansate și sigure existente în acest moment la nivel global.

Urmărește-ne și pe Google News

Semnătura electronică transformă modul în care gestionăm documentele importante, oferă mai multă siguranță și economisește timp și bani pentru utilizatori. Spre deosebire de semnăturile tradiționale, semnătura electronică oferă un nivel înalt de securitate prin criptografie avansată, asigurând că documentele sunt protejate împotriva modificărilor neautorizate și a fraudelor. În plus, procesul de semnare este mult mai rapid, eliminând necesitatea imprimării și trimiterii fizice a documentelor, precum și necesitatea menținerii lor în arhive fizice costisitoare și greu de operat.

Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Această soluție permite semnarea documentelor de la distanță, facilitând colaborarea între parteneri aflați în locuri diferite. De asemenea, semnăturile electronice cu certificat digital calificat sunt recunoscute legal în toate țările europene, în Statele Unite și în toate statele cu legislație similară, având același statut juridic ca și semnăturile tradiționale.

„Suntem încântați să continuăm colaborarea cu Visa, oferind reduceri semnificative pentru obținerea semnăturii electronice. Acest parteneriat subliniază angajamentul nostru comun de a oferi publicului larg beneficiile celor mai noi și mai sigure tehnologii digitale”, a declarat Alexandru Avram, Director Vanzari Trans Sped.

„Visa continuă să sprijine antreprenorii din România în tranziția pentru digitalizarea afacerilor. Reducerea costurilor și îmbunătățirea proceselor sunt esențiale pentru succesul unui business, iar colaborarea cu Trans Sped s-a dovedit a fi un beneficiu extrem de util deținătorilor de carduri Visa Business. Aceștia pot accesa oferta pentru obținerea semnăturii electronice emise de Trans Sped în cadrul platformei Marile Afaceri Mici, alături de alte resurse și reduceri preferențiale care să îi ajute la dezvoltarea afacerii lor. Ne bucurăm să extindem acest parteneriat pentru al patrulea an consecutiv și sperăm să contribuie la adaptarea cât mai multor businessuri la cerințele noii economii digitale.” - a declarat Claudia Cruceru, Business Development Director Visa pentru România, Bulgaria, Croația, Slovenia.

Despre Trans Sped

Trans Sped este o companie românească specializată în servicii de transformare digitală, fintech, digitalizare și automatizare a proceselor. Compania oferă soluții inovatoare bazate pe certificate digitale pentru semnături electronice calificate, avansate și simple, precum și mărci temporale calificate, sigilii electronice calificate și soluții de arhivare electronică conforme cu legislația națională și europeană.

viewscnt
Afla mai multe despre
visa
trans sped