Vinul zilei: un Greco de 90 puncte James Suckling, un vin alb modern și prietenos, ce mizează pe intensitatea fructului. Savuros alături de fructe de mare și preparate vegetariene

Vinul zilei: un Greco de 90 puncte James Suckling, un vin alb modern și prietenos, ce mizează pe intensitatea fructului. Savuros alături de fructe de mare și preparate vegetariene
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris sâmbătă, 09:05

Crama Vernice propune astăzi un alb proaspăt și elegant, Rock Barock Greco di Tufo 2022 conturând taninuri delicate și arome proaspete.

Fondată în Campania, Italia, cu scopul de a redescoperi vițele-de-vie autohtone, care aproape dispăruseră din peisajul agricol, crama Vernice oferă astăzi vinuri de o calitate superioară, apreciate peste tot în lume.

Rock Barock Greco di Tufo 2022 este obținut din struguri Greco di Tufo. Un alb cu taninuri catifelate, vinul de astăzi dezvăluie note savuroase, persistente, de fructe tropicale și cedru. Vă recomandăm degustarea acestui vin la 8-10 grade Celsius, alături de fructe de mare, preparate vegetariene sau aperitive.

Valentin Ceafalău: “Un Greco di Tufo cu o expresie modernă și extrem de prietenoasă, ce mizează pe intensitatea fructului și pe suculența structural-gustativă. Își construiește amprenta gustativă cu tonuri de fructe galbene coapte, de mere coapte, pere și piersici, așezate pe un fundal vegetal, cu impresii de condimente și minerale. Gustul are o textură suavă, dar nu uită să pună accentul pe fructul galben ce îi conferă amplitudine. Aciditatea de citrice coapte îi dă prospețime și echilibru și dimensionează postgustul, alături de senzațiile tonic-condimentate.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Pe Unvinpezi.ro găsești zilnic un vin excepțional, evaluat de experți, la cel mai mic preț din online-ul românesc, în stoc limitat. Este platforma online de vinuri cu cele mai multe recenzii din România și singura care vinde în exclusivitate vinuri alese de o echipă de 15 experți, unii dintre ei câștigători la Campionatul Mondial de Degustare în Orb, ediția 2023. În plus, pe Unvinpezi.ro ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin