Vinul zilei: o șampanie elegantă, care dezvăluie multă fructuozitate și prospețime, potrivită alături de piept de rață cu condimente sau mâncăruri asiatice. Cotată cu 93 puncte Decanter

Vinul zilei: o șampanie elegantă, care dezvăluie multă fructuozitate și prospețime, potrivită alături de piept de rață cu condimente sau mâncăruri asiatice. Cotată cu 93 puncte Decanter
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris duminică, 09:05

Champagne Bernard Remy Carte Blanche este o șampanie exuberantă și expresivă, obținută din Pinot Noir (60%), Chardonnay (35%) și Pinot Meunier (5%).

Istoria Bernard Remy a început în 1968, atunci când Bernard Remy a cumpărat podgorii de viță-de-vie în orășelul Allemant din Côte des Blancs. Afacerea este una de familie, compania fiind preluată în 2008 de Rudy, fiul lui Bernard.

Într-o frumoasă culoare de galben auriu, Champagne Bernard Remy Carte Blanche cucerește prin bulele intense, delicate și persistente, dezvăluind mai întâi note olfactive de lime, miere și lămâie. Pe palat, regăsim arome fructate și mentolate, pentru ca finalul să fie echilibrat și persistent. Degustați acest vin la 7-11 grade Celsius, fiind potrivit în special preparatelor mai sofisticate.

Diana Pavelescu: Doar când spui șampanie și totul în jur se transformă, se colorează și simți din plin acea "joie de vivre" care apare de îndată. Atunci când o bei ești deja în altă lume, una în care toate dorințele tale se împlinesc și devii stăpânul lumii, MC-ul a tot ce se întâmplă în jurul tău. O șampanie este o lecție de istorie în sine, chiar dacă una recentă de peste 50 de ani, cum este cazul Bernard Remy. Un asamblaj reușit de Pinot Noir 60% ce vine cu multă fructuozitate și prospețime, susținut de 35% Chardonnay pentru o structură robustă și 5% Pinot Meunier care adaugă eleganță. Aromele intense de aluat, pâine prăjită și mere coapte te izbesc în față de parcă ai fi în bucătăria de vară a bunicilor. În gust apoi apare savoarea, senzația de plin și de fructe coapte, lungă și proaspătă. O șampanie pe care o asociez perfect cu noaptea de Sânziene, când se deschid cerurile și suntem acolo sus, alături de îngeri.

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Pe Unvinpezi.ro găsești zilnic un vin excepțional, evaluat de experți, la cel mai mic preț din online-ul românesc, în stoc limitat. Este platforma online de vinuri cu cele mai multe recenzii din România și singura care vinde în exclusivitate vinuri alese de o echipă de 15 experți, unii dintre ei câștigători la Campionatul Mondial de Degustare în Orb, ediția 2023. În plus, pe Unvinpezi.ro ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin