Rompetrol extinde parteneriatul cu furnizorul de carduri UTA și în Bulgaria, la 2 ani de la semnarea celui din România

Rompetrol extinde parteneriatul cu furnizorul de carduri UTA și în Bulgaria, la 2 ani de la semnarea celui din România
Profit.ro
Profit.ro
scris marţi, 07:15

Rompetrol și UTA Edenred, cel de-al doilea cel mai mare emitend de carduri de carduri de carburant din Europa, au încheiat un parteneriat în baza căruia clienții UTA pot utiliza rețeaua de stații proprii Rompetrol din Bulgaria, la doi ani după ce au semnat un parteneriat similar și în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Folosind cardurile UTA, șoferii bulgari sau străini care tranzitează Bulgaria își pot alimenta mașinile cu benzină, motorină sau GPL.

Clienții companiei pot beneficia de toate avantajele cardului UTA în 20 de noi locații Rompetrol. Astfel, numărul total de benzinării din rețeaua bulgară în care se pot folosi cardurile UTA depășește 600.

CARBURANȚI Ponderea taxelor în prețul la pompă se apropie de 50% în urma majorării semnificative de astăzi a accizelor. La cât au ajuns prețurile CITEȘTE ȘI CARBURANȚI Ponderea taxelor în prețul la pompă se apropie de 50% în urma majorării semnificative de astăzi a accizelor. La cât au ajuns prețurile

UTA Bulgaria Services este deținută de concernul german UTA Edenred.

În 2022, a fost semnat un contract similar și pentru stațiile deținute de Rompetrol în România.

În 2020, furnizorul de carduri și tichete de masă Edenred, lider pe piața românească de profil, a devenit unicul acționar al companiei germane UTA, al doilea cel mai mare emitent de carduri de carburant din Europa, prezent cu sucursală și în România.

Edenred a achiziționat o participație de 17% la UTA, pe care nu o deținea deja, de la familia Eckstein, fondatoarea companiei.

Edenred a devenit acționarul majoritar al UTA în 2017, iar în 2018 și-a mărit participația la 83%.

GRAFIC Michelin fabrică din nou anvelope de peste un miliard de euro în România, dar intră pe pierdere. Gigantul francez mută o parte a producției din Polonia în România CITEȘTE ȘI GRAFIC Michelin fabrică din nou anvelope de peste un miliard de euro în România, dar intră pe pierdere. Gigantul francez mută o parte a producției din Polonia în România

Înființată în 1963, UTA (Union Tank Eckstein GmbH & Co. KG) este al doilea mare furnizor european de carduri de combustibil și de servicii conexe pentru transportatori. Compania a intrat pe piața românească în 2015.

Rețeaua în care pot fi folosite cardurile UTA depășește acum 65.000 de benzinării care oferă combustibili convenționali și alternativi în 40 de țări europene, având semnate contracte cu peste 160 de distribuitori de carburanți cu stații proprii.

Grupul francez Edenred operează cea mai mare platformă de servicii de servicii și plăți pentru piața muncii, ce conectează circa 50 de milioane de angajați și 2 milioane de comercianți parteneri din 46 de țări, prin intermediul a peste 850.000 de clienți corporativi.

Edenred este lider în soluții tranzacționale și beneficii extrasalariale și în România, unde peste 35.000 de companii acordă tichete de masă emise de companie.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
edenred
tichete de masa
uta
card carburant
card combustibil
rompetrol