Unvinpezi.ro sărbătorește 12 ani de la lansare cu 12 zile de reduceri, transport gratuit și cadouri premium

Unvinpezi.ro sărbătorește 12 ani de la lansare cu 12 zile de reduceri, transport gratuit și cadouri premium
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris luni, 15:03

Unvinpezi.ro, magazinul online de vinuri cu cele mai multe recenzii din România, aniversează 12 ani de la lansarea sa din 2012. Platforma dedicată iubitorilor de vinuri premium pregătește o serie de surprize pentru clienții săi fideli.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

12 zile de reduceri și premii exclusive

În perioada 1-12 iulie, Unvinpezi.ro va oferi 12% reducere și transport gratuit la toate vinurile de pe site.

Fiecare comandă plasată în această perioadă va intra automat în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 24 de premii speciale:

  • 12 pachete a câte 12 sticle de vin premium, fiecare pachet în valoare de aprox. 500 lei: Jelna DN SB 2023, 1000 Chipuri CS/CF, La Migdali CS, DFR Merlot, Drăgași Rose 2022, Via Viticola Caii Aligote Vol.2, Balla Geza Kolna FN, Vinarte Mircea Cuvee Alb, Crama Gîrboiu Bacanta SB Fume, Villa Vinea Kerner, Crama Dealul Dorului Maestoso Merlot/CS, Alira SB 2023.
     
  •  12 abonamente valabile timp de 12 luni în Clubul Unvinpezi.ro, lansat în 2017. Clubul oferă avantaje precum garanția celui mai mic preț online, servicii premium și livrare gratuită oriunde în țară, indiferent de valoarea comenzii.

Calitate garantată de experți

În fiecare an, echipa de specialiști de la Unvinpezi.ro degustă peste 400 de etichete, listând pe site doar vinurile care trec de filtrul riguros al experților. De la lansarea sa, Unvinpezi.ro a adunat aproximativ 23.000 de recenzii de vinuri, datorită colaborării cu 30 de experți și pasionați de vinuri.

Cele mai populare vinuri sunt cele roșii, urmate de vinurile albe și roze. De-a lungul timpului, platforma a inclus în selecția sa 345 de vinuri premiate. Cele mai mari vânzări se înregistrează în lunile noiembrie și decembrie, perioade în care consumatorii apreciază ofertele speciale și calitatea produselor oferite.

Despre Unvinpezi.ro

Lansat în 2012, Unvinpezi.ro a devenit rapid una dintre cele mai apreciate platforme online de vinuri din România. Cu un concept unic, platforma oferă zilnic vinuri premium atent selecționate, la cele mai bune prețuri, în cantități limitate.

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin