Nou jucător - Polonezii de la Aku intră pe piața românească, împreună cu un fost manager Stella Pack

Nou jucător - Polonezii de la Aku intră pe piața românească, împreună cu un fost manager Stella Pack
Emil Popescu
Emil Popescu
scris marţi, 01:28

Liderul pieței poloneze de articole de igienă de unică folosință Aku intră în România pentru activități de comerț, arată date analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Intrarea Aku pe piața românească este realizată în colaborare cu un partener local, Traian Novac, fost manager de vânzări pentru România al Stella Pack, unul dintre cei mai mari producători europeni de saci de gunoi.

Patronul unei companii americane explică de ce nu a crescut niciodată prețul în 32 de ani CITEȘTE ȘI Patronul unei companii americane explică de ce nu a crescut niciodată prețul în 32 de ani

Compania poloneză, înființată în anul 1990, produce și comercializează produse de unică folosință din hârtie, folii de plastic și folii de aluminiu, pentru alimente și curățenie.

Aku, cu sediul și facilități de producție în apropierea orașului Gdansk, colaborează atât cu distribuitori polonezi independenți, cât și cu rețele comerciale internaționale, cărora le produce articole vândute consumatorilor finali ca mărci proprii.

Apare primul parc tematic din București, la un mare centru comercial CITEȘTE ȘI Apare primul parc tematic din București, la un mare centru comercial

Circa 30% din producție este exportată, în principal în Europa, dar și în Algeria, Maroc și Israel.

viewscnt
Afla mai multe despre
aku
comert
polonia