Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo - față în față într-o dezbatere fără precedent, transmisă în direct duminică de la ora 10:00 pe Prima News

Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo - față în față într-o dezbatere fără precedent, transmisă în direct duminică de la ora 10:00 pe Prima News
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 18:05

Prima News, televiziunea de știri din portofoliul Grupului Clever,  prezintă duminică, 27 octombrie de la ora 10.00, în direct de la Chișinău, un program dedicat alegerilor din Republica Moldova, eveniment electoral de importanță crucială pentru viitorul țării vecine.

În timp ce în România se cere tot mai intens organizarea de dezbateri între candidații la prezidențiale, în Moldova acestea sunt deja o realitate. Duminică, cei doi lideri politici care au intrat în turul al II-lea al alegerilor prezidențiale, Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo, vor fi față în față într-o dezbatere fără precedent, transmisă în direct de la ora 10:00 pe Prima News.

Urmărește-ne și pe Google News

Această dezbatere se va desfășura fără moderator și fără bariere, oferind publicului o experiență autentică a democrației în acțiune. Candidații își vor răspunde direct întrebărilor, într-un dialog deschis și transparent care le va permite să își exprime viziunea și răspunsurile în mod clar și fără rezerve. Prima News le oferă  telespectatorilor din România o perspectivă unică asupra unei dezbateri electorale reale, în care transparența și dialogul deschis sunt elemente esențiale, un dialog între doi lideri care pot contura viitorul Moldovei și direcția pe care țara de peste Prut o va urma în anii ce vin.

Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
viewscnt
Afla mai multe despre
prima news
maia sandu