VIDEO Microsoft Copilot primește un mod vocal, recunoaștere vizuală și un design nou

VIDEO Microsoft Copilot primește un mod vocal, recunoaștere vizuală și un design nou
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 15:44

Asistentul virtual cu inteligență artificială al Microsoft, Copilot, primește mai multe funcții și un nou design, potrivit The Verge.

Chatbot-ul are un nou design atât pe web, cât și în aplicațiile de iOS și Android. Interfața este acum bazată pe „carduri” cu sugestii de cerințe pe care Copilot le poate rezolva.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO Skoda a lansat un SUV electric accesibil, pe fondul încetinirii vânzărilor globale de vehicule electrice CITEȘTE ȘI VIDEO Skoda a lansat un SUV electric accesibil, pe fondul încetinirii vânzărilor globale de vehicule electrice
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

„Cred cu adevărat că putem crea o eră a tehnologiei mai liniștită, mai utilă și mai susținătoare, total diferită de orice am văzut până acum”, a scris CEO-ul diviziei de AI de la Microsoft, Mustafa Suleyman, într-o scrisoare deschisă postată pe site-ul oficial.

Pe lângă noua experiență din platformă, gigantul tech american adaugă un mod de voce, similar cu cel dezvoltat de OpenAI pentru ChatGPT. Astfel, Copilot poate vorbi cu utilizatorii în patru voci și poate fi întrerupt în timp ce vorbește pentru a primi mai mult context, scrie StartUp Cafe.

Totodată, Copilot primește funcționalitatea Vision, care-i permite să „vadă” paginile web pe care utilizatorii le accesează pentru a răspunde în funcție de contextul de pe ecran. Această funcție este opțională, iar Microsoft susține că niciun conținut analizat nu este stocat sau folosit pentru antrenarea inteligenței artificiale.

Copilot Daily este un rezumat audio generat de inteligența artificială bazat pe cele mai recente știri și date meteo din zona în care este configurat. Pentru început, Microsoft a spus că lucrează cu surse ca Reuters, Axel Springer, Hearst și Financial Times, cu planuri de adăugare a mai multor publicații în viitor.

Think Deeper este un nou mod, care lasă Copilot să „gândească” mai mult timp cerințele dacă acestea sunt mai complexe. Acesta este disponibil în noul Copilot Labs, o nouă secțiune pentru funcții aflate în fază de experiment.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft copilot
inteligență artificială