Samsung lansează un monitor care transformă imaginile 2D în conținut tridimensional

Samsung lansează un monitor care transformă imaginile 2D în conținut tridimensional
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 aug 2024

Cel mai nou monitor Samsung din seria Odyssey se laudă cu capacitatea de a converti conținutul video 2D în conținut 3D ce poate fi urmărit fără ochelari.

Odyssey 3D este primul monitor 3D de gaming lansat de Samsung, după ce compania a prezentat acest concept la începutul anului, în cadrul târgului CES.

Urmărește-ne și pe Google News

Compania spune că Odyssey 3D va genera „perfect” imagini 3D din cele 2D, folosind o lentilă lenticulară (care poate direcționa imagini diferite către fiecare ochi) și o cameră de urmărire a ochilor încorporată, împreună cu cartografierea vizualizării pentru ajustarea continue a percepției adâncimii.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Qualcomm lansează un chipset care facilitează folosirea AI-ului pe smartphone-urile accesibile CITEȘTE ȘI Qualcomm lansează un chipset care facilitează folosirea AI-ului pe smartphone-urile accesibile

Cu un panoul OLED 4K, o rată de împrospătare de 165Hz și un timp de răspuns de o milisecunda, noul monitor Samsung va fi disponibil în versiuni de 27 și 37 de inch.

Ambele versiuni vor avea două porturi HDMI 2.1, suport DisplayPort 1.4 și vor putea fi reglate atât pe înălțime, cât și înclinate.

Samsung nu a anunțat cât va costa monitorul Odyssey 3D. Dat fiind promisiunea creării imaginilor 3D, mai ales în cazul jocurilor, cu siguranță nu va fi un preț mic.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
monitor
3d
odyssey 3d