Steam permite partajarea jocurilor în cadrul familiior, cu opțiuni de control parental

Steam permite partajarea jocurilor în cadrul familiior, cu opțiuni de control parental
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris joi, 11:22

După mai multe luni de testare în stadiu beta, Steam anunță că funcționalitatea Steam Families este acum disponibilă tuturor utilizatorilor.

Steam Families este, în principiu, dedicat părinților, care pot partaja jocurile pe care le achiziționează cu ceilalți membrii ai familiei, dar acomodează conturi separate pentru toți membrii, inclusiv copiii.

Urmărește-ne și pe Google News

Practic, toți membrii unei familii, chiar dacă au propriile conturi individuale, pot accesa toate jocurile din cadrul bibliotecii Steam Families.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
VIDEO Seceta din Grecia a făcut să reapară un sat scufundat CITEȘTE ȘI VIDEO Seceta din Grecia a făcut să reapară un sat scufundat

Membrii Steam Families se pot juca simultan, dar dacă doi dintre aceștia joacă același joc în același timp, unul dintre ei va trebui să cumpere o copie suplimentară.

Același Steam Families oferă și funcționalitate offline, astfel că membrii familiei se pot juca și când nu au o conexiune la internet jocurile care nu necesită acces online pentru a funcționa.

Există și un anumite nivel de control parental. De exemplu, copiii pot achiziționa jocuri doar cu acordul părinților.

Steam Families devine disponibilă automat după actualizarea aplicației Steam la cea mai recentă versiune.

viewscnt
Afla mai multe despre
steam
jocuri