Apple Intelligence ar putea oferi și o versiune pe bază de abonament

Apple Intelligence ar putea oferi și o versiune pe bază de abonament
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris marţi, 12:27

Disponibil inițial gratuit, setul de funcții de AI de sub egida Apple Intelligence ar putea, la un moment dat, să fie vândut, separat, pe bază de abonament și să includă facilități suplimentare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Apple Intelligence va avea, într-un viitor nu foarte îndepărtat, două versiuni, conform surselor citate de Bloomberg - o versiune gratuită și una pe bază de abonament.

Diferențierea, dincolo de abonament, se va face la nivelul funcțiilor oferite, versiunea pe bază de abonament urmând să includă mai multe facilități de AI.

Apple va implementa inteligență artificială pe Vision Pro CITEȘTE ȘI Apple va implementa inteligență artificială pe Vision Pro

Apple Intelligence+ (sau cum se va numi) va fi vândut alături de celelalte abonamente pentru serviciile Apple și va putea fi folosit pe iPhone, iPad și Mac.

Serviciile sunt cele care vor continua să ajute Apple să-și crească veniturile din vânzările de iPhone, în condițiile în care piața smartphone-urilor este aproape de saturație și nu prea mai este loc de crescut prețul de vânzare.

Inteligența artificială în formă avansată ar putea deveni viitorul mare serviciu vândut de Apple propriilor clienți, alături de numeroasele servicii precum cele de cloud, filme, muzică și jocuri.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple intelligence
ai
abonament
serviciu
apple