Mutare la vârful Ericsson România

Mutare la vârful Ericsson România

Daniel Tudose

Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 12:29

Ericsson l-a numit pe Daniel Tudose în funcția de Country Manager al Ericsson România și Key Account Manager pentru Ericsson România și Moldova.

Timp de 15 ani, el a lucrat în companie și în industria telecomunicațiilor, deținând diverse roluri de conducere.

ULTIMA ORĂ Legea dezvoltărilor imobiliare va fi modificată după model francez. Limită de avans cerută cumpărătorului și asigurare pentru dezvoltatori CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Legea dezvoltărilor imobiliare va fi modificată după model francez. Limită de avans cerută cumpărătorului și asigurare pentru dezvoltatori
Urmărește-ne și pe Google News

Din septembrie 2022 și până în prezent, Daniel a locuit în Stockholm, unde a condus operațiunile diviziei de Networks și Managed Services pentru piețele Nordice și Baltice, iar din iulie anul acesta a preluat temporar aceleași responsabilități pentru întreaga regiune a Europei Centrale și de Nord. Anterior, el a ocupat funcții precum Head of Networks Operations și Head of Presales & Delivery, Cloud Software & Services pentru România și Moldova, gestionând în același timp și unele activități în regiunea de Sud-Est a Mediteranei.

În 2022, Daniel Tudose a fost și consilier pentru Echipa Executivă Globală a Ericsson, pe subiecte legate de tehnologii emergente și modele noi de business, transformare culturală și diversitate & incluziune.

Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Rusia a interzis serviciul de mesagerie Discord CITEȘTE ȘI Rusia a interzis serviciul de mesagerie Discord



Daniel Tudose preia noul rol de la Dragoș-Mircea Rebegea, care a deținut această funcție din 2017 și care a fost numit recent Head of Sales pentru Global Customer Unit Vodafone la Ericsson. În noul său rol, Dragoș-Mircea Rebegea își va desfășura activitatea din Marea Britanie, și va gestiona angajamentele de vânzări ale întregului portofoliu de produse și servicii al Ericsson pentru Vodafone la nivel global în Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

viewscnt
Afla mai multe despre
ericsson românia
daniel tudose