Meta extinde disponibilitatea AI-ului

Meta extinde disponibilitatea AI-ului
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 09:54

Suita de funcții de inteligență artificială dezvoltată de Meta va fi, în curând, disponibilă în mai mult țări și mai multe limbi.

Meta AI începe o extindere importantă pentru compania americană, urmând a putea fi folosit în Brazilia, Bolivia, Guatemala, Paraguay, Filipine și Marea Britanie.

Urmărește-ne și pe Google News

Cu aceeași ocazia, AI-ul companiei americane funcționează și într-o serie de limbi noi - araba, indoneziană, thailandeza și vietnameza.

Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Platforma TikTok, dată în judecată pentru că nu protejează tinerii CITEȘTE ȘI Platforma TikTok, dată în judecată pentru că nu protejează tinerii

În plus, compania a anunțat că urmează o nouă extindere, în câteva săptămâni, care are în vedere țări precum Algeria, Egipt, Indonezia, Irak, Iordania, Libia, Malaezia, Maroc, Arabia Saudită, Sudan, Thailanda, Tunisia, Emiratele Arabe Unite, Vietnam și Yemen.

În două dintre țările vizate de noile extinderi, Marea Britanie și Australia, AI-ul companiei va fi disponibil și pe ochelarii Ray-Ban Meta, dezvoltați împreună cu Ray-Ban.

Suita de inteligență artificială dezvoltată de Meta poate fi accesată prin intermediul aplicațiilor dedicate rețelelor sociale ale companiei și în browser.

Absențele notabile ale extinderilor anunțate sunt țările din Uniunea Europeană, unde Meta nu are aceeași libertate în gestionarea datelor personale.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
ai