Threads va avea grupuri de discuții

Threads va avea grupuri de discuții
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 10:48

Meta lucrează la grupurile de discuții pentru Threads, o funcționalitate care va fi similară forumurilor Reddit sau comunităților X.

Inginerii Meta alocați platformei Threads lucrează la grupuri de discuții pentru cea mai nouă platformă socială a companiei, grupuri ce vor fi concentrate în jurul anumitor subiecte de interes.

Urmărește-ne și pe Google News

Referiri la viitoarea facilitate au fost descoperite în codul aplicației Threads, unde modul de funcționare al acestora este descris succint și este folosită denumirea Loop.

Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Platforma TikTok, dată în judecată pentru că nu protejează tinerii CITEȘTE ȘI Platforma TikTok, dată în judecată pentru că nu protejează tinerii

În cod se menționează faptul că utilizatorii vor putea intra și ieși oricând în astfel de comunități, care vor fi însoțite de o denumire și o descriere.

Meta încă nu confirmat dezvoltarea acestei facilități, astfel că, dincolo de puținele detalii din codul aplicației, detaliile despre aceasta lipsesc momentan.

Pe surse, însă, un oficial al companiei ar fi confirmat că funcția Loops se află în primele faze ale dezvoltării și este testată, deocamdată, doar intern.

Ținând cont, însă, de viteza cu care s-a mișcat Meta când a venit vorba de noua platformă socială a companiei, nu este exclus ca aceste comunități să fie disponibile peste doar câteva luni.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
threads
grupuri de discuții