Galaxy S25 ar putea folosi numai cipuri Snapdragon

Galaxy S25 ar putea folosi numai cipuri Snapdragon
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 16:19

Din cauza dificultăților în producerea cipurilor proprii, Samsung ar putea folosi doar cipuri produse de Qualcomm pe seria de smartphone-uri Galaxy S25.

Samsung se confruntă cu randamente foarte scăzute în producția cipurilor Exynos 2500, pe care ar trebui să le folosească pe unele dintre modelele seriei de flagship-uri pe care o va lansa anul viitor

Urmărește-ne și pe Google News

Pentru Galaxy S25, Samsung vrea să folosească cipuri pe 3nm, conform presei coreene, care menționează randamentul scăzut, dar nu oferă o cifră concretă.

Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
iPhone 17 Slim ar putea folosi un nou tip de ecran CITEȘTE ȘI iPhone 17 Slim ar putea folosi un nou tip de ecran

Din această cauză, compania coreeană ar putea să nu aibă suficiente cipuri Exynos 2500 când va începe producerea noii serii și va fi nevoită să apeleze în întregime la cipuri Snapdragon.

Samsung plănuia să folosească cipuri Exynos pe Galaxy S25 și Galaxy S25 Plus și să monteze cipuri Snapdragon doar pe modelul Ultra.

Dificultățile de producere a propriilor cipuri ar putea determina compania coreeană să folosească cipuri Snapdragon pe toate modelele seriei, care ar trebui lansate în ianuarie.

Dacă Samsung va folosi într-adevăr doar cipuri Snapdragon pe seria Galaxy S25, asta va reprezenta o nouă lovitură pentru business-ul de cipuri al companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s25
cipuri
snapdragon