Meta adaugă posibilitatea postării pe Threads de pe Facebook și Instagram

Meta adaugă posibilitatea postării pe Threads de pe Facebook și Instagram
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 aug 2024

La fel cum a procedat anterior și cu celelalte platforme pe care le deține, Meta a implementat acum opțiunea „cross posting” pentru Threads.

De mai mulți ani, utilizatorii de Facebook și Instagram pot publica postările pe ambele rețele, indiferent pe care dintre ele se realizează crearea postării respective.

Urmărește-ne și pe Google News

Acum, în horă intră și noua platformă socială a companiei - când se postează pe Instagram sau Facebook există opțiunea de a publica automat aceeași postare și pe Threads.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Fondatorul Telegram, arestat în Franța - un „Mark Zuckerberg rus”. A sfidat FSB-ul lui Putin. De ce a fost arestat CITEȘTE ȘI Fondatorul Telegram, arestat în Franța - un „Mark Zuckerberg rus”. A sfidat FSB-ul lui Putin. De ce a fost arestat

Threads a fost de la bun început legată de Instagram - chiar logarea pe Threads se putea face pe baza unui cont de Instagram, ceea ce face ca extinderea cross posting-ului să pară acum ceva firesc.

Atât pe Instagram, cât și pe Facebook, înainte de postarea propriu-zisă, va există o opțiune care, activată, va face ca postarea respectivă să fie publicată automat și pe Threads.

Cross posting-ul poate ajuta creatorii de conținut să publice mai ușor conținut pe rețelele sociale deținute de Meta.

Pe de altă parte, poate ajuta platforma socială, care a trecut recent de 200 de milioane de utilizatori, să crească și mai rapid.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
threads
facebook
instagram