Google lansează Gemini Live gratuit pentru utilizatorii de Android

Google lansează Gemini Live gratuit pentru utilizatorii de Android
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris vineri, 11:44

Noua facilitate de inteligență artificială prezentată recent de Google, Gemini Live, poate fi de acum folosită de posesorii smartphone-urilor cu Android fără costuri suplimentare.

Gemini Live este o iterație a inteligenței artificiale dezvoltate de Google care, conform producătorului, facilitează convorbiri mai naturale între om și AI.

Urmărește-ne și pe Google News

Altfel spus, Gemini Live este un AI mai vorbăreț decât cei obișnuiți, care poate fi chiar întrerupt fără a pierde sensul conversației.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Google, investigat în Europa pentru folosirea datelor personale pentru un model de Inteligență Artificială CITEȘTE ȘI Google, investigat în Europa pentru folosirea datelor personale pentru un model de Inteligență Artificială

Noua facilitate a fost integrată în cadrul modului dedicat AI-ului Gemini, putând fi accesată apăsând o pictogramă strălucitoare plasată în partea dreapta jos a ecranului.

Interfața implementată în acest sens de gigantul american acoperă întregul ecran și include butoane prin care utilizatorul să-i indice AI-ului întreruperea sau încheierea discuției (pe modelul Walkie Talkie).

La final, solicitările utilizatorului și răspunsurile AI-ului sunt transcrise și salvate pentru a putea fi consultate și pe viitor.

Gemini Live este acum disponibil gratuit, după ce a fost lansat luna trecută pentru abonații Gemini Advanced.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
gemini live
ai
android