Amazon renunță la robotul Astro for Business

Amazon renunță la robotul Astro for Business
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris joi, 09:56

La doar șapte luni de când l-a lansat, Amazon a ales să renunțe la versiunea pe afacerile mici și medii a robotului Astro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

La finele anului trecut, Amazon anunța Astro for Business, un robot care trebuia să ajute companiile cu mai multe sarcini repetitive, dar   și pe partea de securitate.

Astro for Business costa 2.350 de dolari și venea însoțit de trei abonamente lunare opționale, care costau între 20 și 99 de dolari.

Google are peste 1 miliard euro în taxe neplătite către Italia. Investigație lansată CITEȘTE ȘI Google are peste 1 miliard euro în taxe neplătite către Italia. Investigație lansată

Acum, Amazon anunță că Astro for Business va înceta să mai funcționeze din 25 septembrie, spunând că se va concentra pe versiunea pentru consumatori a robotului.

Companiilor care au cumpărat robotul li se recomandă să-l ducă la reciclat prin cadrul programului derulat de gigantul american, care ar trebui să acopere măcar cheltuielile de transport.

Cel mai probabil, în spatele deciziei, se ascund vânzările slabe ale robotului, ca rezultat a unei funcționalități limitate la un preț destul de mare.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
robot
astro