Asirom a finalizat preluarea portofoliului de asigurări de la Aegon România

Asirom a finalizat preluarea portofoliului de asigurări de la Aegon România
Profit.ro
Profit.ro
scris joi, 10:06

Asirom a finalizat preluarea portofoliului de asigurări de la Aegon România, în urma achiziționării de către Vienna Insurance Group a companiilor Aegon din Europa Centrală și de Est.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

„Suntem încântați să anunțăm finalizarea procesului de preluare a portofoliului de asigurări Aegon România, în urma aprobării finale din partea ASF. Ne menținem angajamentul ferm pentru dezvoltarea segmentului de asigurări de viață, având în vedere nevoile în continuă schimbare ale clienților noștri și obiectivul de a le oferi soluții complete și personalizate pentru siguranța lor financiară", a declarat Mădălin Roșu, Președinte al Directoratului Asirom Vienna Insurance Group.

Aegon Asigurări România este o sucursală a Aegon Polonia (Aegon Towarzystwo Ubezpieczen Na Zycie S.A.), astfel că transferul portofoliului de asigurări a fost aprobat și de către Autoritatea de Supraveghere Financiară Poloneză (KNF). Transferul celor peste 70.000 de contracte individuale și de grup a fost realizat cu respectarea prevederilor legale aplicabile. În perioada imediat următoare Asirom va transmite instințare oficială cu informațiile privind acest transfer tuturor clienților Aegon Asigurări Romania, pe canalele de comunicare alese de aceștia. 

Tranzacție - FOTO Elvețienii de la Variosystems cumpără fabrica din România a Schurter, care tocmai a fost extinsă CITEȘTE ȘI Tranzacție - FOTO Elvețienii de la Variosystems cumpără fabrica din România a Schurter, care tocmai a fost extinsă

Asirom VIG este una dintre cele mai importante companii de asigurări de pe piață, cu tradiție în industria asigurărilor din România. Compania are o rețea națională de 140 de agenții, 1.500 de agenți activi și numeroși parteneri externi.

Asirom face parte din Vienna Insurance Group (VIG), principalul grup de asigurări în întreaga regiune a Europei Centrale și de Est (ECE). Peste 50 de companii de asigurări și fonduri de pensii din 30 de țări fac parte din acest grup.

Acțiunile VIG sunt cotate la Bursa de Valori din Viena din 1994, la Bursa de Valori din Praga din 2008 și la Bursa de Valori din Budapesta din 2022.

viewscnt
Afla mai multe despre
asirom
aegon