Vinul zilei: o combinație clasic provensală de Grenache și Cinsault cu arome florale delicate și de fructe roșii. Gust mineral, citric, cu note subtile de zmeură și căpșuni

Vinul zilei: o combinație clasic provensală de Grenache și Cinsault cu arome florale delicate și de fructe roșii. Gust mineral, citric, cu note subtile de zmeură și căpșuni
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris joi, 09:05

Nuit Blanche En Provence 2023 Famille Negrel este un cupaj roze obținut din Grenache și Cinsault.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Familia Negrel deține Mas de Cadenet încă din 1813, fiind cea mai veche familie de producători de vin din regiunea Provența, Franța. În primăvara lui 2011, doi dintre proprietarii domeniului, Maud și Matthieu Negrel, au creat o nouă entitate, "Famille Negrel".

Familia Negrel susține și aplică principiile agriculturii ecologice, proprietatea producând 70% vin roze, 20% roșu și 10% vinuri albe din soiuri de struguri ca Grenache, Syrah, Cinsault, Cabernet-Sauvignon și Vermentino.

Recomandarea noastră, Nuit Blanche en Provence 2023, este un vin roze răcoritor, sec, cu arome fructate, dar și cu ceva tente delicate de flori. Vinul se dezvăluie elegant și cu o prospețime savuroasă pe final. Degustați-l la o temperatură de 8-10 grade Celsius, ca atare sau alături de aperitive.

Nicușor Cazan: O combinație clasic provensală de Grenache și Cinsault, acest vin îmbie cu arome florale delicate și de fructe roșii date în pârg. Gustul este mineral, citric, cu note subtile de zmeură și de căpșuni. Ce m-a cucerit cu adevărat a fost finețea sa, prospețimea și senzația foarte plăcută de tonic. Întrebarea care planează după terminarea unei sticle de Nuit Blanche este dacă mai putem deschide una. 

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin