Infinity Cloud Technologies, jucător în industria centrelor de date, deschide un birou în România

Infinity Cloud Technologies, jucător în industria centrelor de date, deschide un birou în România
Profit.ro
Profit.ro
scris marţi, 09:29

Infinity Cloud Technologies, jucător în industria centrelor de date, cu sediul în Dubai, a deschis un birou în România, la parterul clădirii de birouri Paris, din Sema Parc.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Infinity Cloud Technologies a închiriat un spațiu în suprafață de 1.200 de metri pătrați.

Uniunea Europeană consideră că Meta încalcă normele privind datele cu caracter personal. Posibilă amendă de 12 miliarde de euro CITEȘTE ȘI Uniunea Europeană consideră că Meta încalcă normele privind datele cu caracter personal. Posibilă amendă de 12 miliarde de euro

„Semnarea acestui contract de închirire marchează de fapt extinderea bussinesului Infinity Cloud Technologies în Europa, nu doar în România, oferind capacitate de putere sporită și opțiuni de rețea. Având în vedere poziția strategică a Infinity de-a lungul rutelor cheie de fibră pe distanță lungă, locația din Dubai, precum și în multe alte locații din întreaga lume, centrul nostru de date este bine amplasat în Sema Parc, în vederea creșterii continue a serviciilor de infrastructură IT, deservind cererii tot mai mari de închiriere de servere, aplicații și servicii de găzduire cloud.” a declarat Zekeriya KELCE, CEO al Infinity Cloud Technologies.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
infinity cloud technologies
centre de date