Schimbare la vârful Horváth România

Schimbare la vârful Horváth România

Maria Boldor

Profit.ro
Profit.ro
scris joi, 11:29

Maria Boldor, aleasă Partener în cadrul grupului internațional de consultanță în management, Horváth, în primăvara acestui an, a devenit și Managing Director al echipei de la București, după 17 ani petrecuți în cadrul companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Schimbarea la vârful Horváth România survine după cel mai bun an din istoria subsidiarei de la București, care a înregistrat venituri de aproximativ 8 milioane de euro în 2023, în creștere cu 21% față de 2022.

Tot o creștere record a avut și Grupul Horváth, în anul fiscal 2023-2024, atingând vânzări de 306 milioane de euro, în creștere cu 13% comparativ cu anul fiscal anterior. 

Nou jucător - Furnizor german pentru marii producători de componente auto a intrat în România CITEȘTE ȘI Nou jucător - Furnizor german pentru marii producători de componente auto a intrat în România

Predecesorul Mariei Boldor la conducerea Horváth România, Kurt Weber, a decis să urmeze alte oportunități profesionale, în afara echipei Horváth.

Horváth, compane de consultanță în management, este prezentă pe piața din România din 2005.

Compania a fost înființată în Stuttgart, în 1981, de Prof. Dr. Péter Horváth și are peste 1.400 de angajați.

Horváth are birouri în Germania (Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, München și Stuttgart), Austria, România, Elveția, Ungaria, Italia, Danemarca, Statele Unite ale Americii, Arabia Saudită și Emiratele Arabe.

viewscnt
Afla mai multe despre
horváth românia
maria boldor