iCloud Private Relay a creat probleme pentru utilizatorii produselor Apple

iCloud Private Relay a creat probleme pentru utilizatorii produselor Apple
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 iul 2024

Abonații iCloud s-au trezit în ultimele ore că nu pot accesa diverse site-uri sau folosi anumite aplicații din cauza problemelor de conectivitate create de iCloud Private Relay.

Private Relay este unul dintre serviciile incluse în abonamentele plătite de iCloud și protejează intimitatea utilizatorilor prin mascarea adresei IP reale.

Urmărește-ne și pe Google News

În ultimele ore, însă, acesta a funcționat cu intermitentă, ceea ce a dus la întreruperea conexiunii la internet și automat la crearea unor dificultăți în accesarea serviciilor online.

Apple Maps este disponibil în browser-ele web CITEȘTE ȘI Apple Maps este disponibil în browser-ele web

Problemele au fost raportate în multe regiuni ale lumii, inclusiv Statele Unite, Europa, India și Japonia, dar sunt sporadice, ceea ce face ca uneori conexiunea la internet să funcționeze, iar alteori nu.

iCloud Private Relay afectează conexiunea la internet a dispozitivelor pe care este activ deoarece acționează ca un intermediar care „vămuiește” traficul realizat de utilizatori pentru a ascunde adresa IP a acestora.

Cei afectați de aceste probleme pot încerca să dezactiveze temporar serviciul, de la Settings > Profile > iCloud > Private Relay.

iCloud Private Relay a fost lansat în 2021 și este disponibil doar pentru abonații iCloud+.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
icloud+
icloud private relay