Apple va prezenta azi noul iPhone 16

Apple va prezenta azi noul iPhone 16
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 sep 2024

Luni seara, în cadrul unui unui eveniment devenit deja tradițional, Apple va prezenta noua serie de smartphone-uri iPhone 16.

Deși Apple reușește să-și păstreze mai bine secretele decât rivalii, câteva informații, vehiculate până acum pe surse, par a fi suficient de credibile pentru a le da crezare.

Urmărește-ne și pe Google News

Astfel, se pare că noile iPhone-uri se vor baza anul acesta pe chipset-ul A18, care va fi disponibil în configurații diferite, cu o performanță mai mare pentru modelele mai scumpe.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Google își va afla pedeapsa peste aproape un an CITEȘTE ȘI Google își va afla pedeapsa peste aproape un an

Cu siguranță, la fel ca în fiecare an, vor exista upgrade-uri și pe partea foto, în special în cazul modelelor Pro, pe care Apple le diferențiază astfel de celelalte modele.

Vor exista, se pare, și butoane noi. Alături de butonul personalizabil disponibil de anul trecut, care ar putea ajunge acum pe toate modelele, versiunile Pro ar putea beneficia de un nou buton, dedicat special camerei foto.

Ar putea exista îmbunătățiri și în ceea ce privește autonomia, deși detaliile încă nu se cunosc. Pe surse se vorbește despre faptul că modelul Pro Max va oferi cea mai mare baterie care a existat vreodată pe un iPhone.

Inteligența artificială va fi, poate, cea mai importantă noutate pe care smartphone-urile Apple compatibile o vor oferi începând din această toamnă - rămâne doar de văzut de când va fi disponbil iOS 18.

Alături de iPhone-uri, în cadrul aceluiași eveniment Apple este așteptată să prezinte un nou smartwatch și două noi modele ale căștilor AirPods.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
smartphone
iphone 16
smartwatch
airpods