Bluesky trece de 9 milioane de utilizatori

Bluesky trece de 9 milioane de utilizatori
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 sep 2024

Noua platformă socială Bluesky continuă să crească, în special pe fondul blocării X/ Twitter în Brazilia, acolo de unde îi vine cea mai mare parte a creșterii.

Bluesky anunță că a depășit pragul de 9 milioane de utilizatori, după ce, vreme de mai bine de un an, a încercat să-și tempereze creșterea pentru a nu-și crea probleme de infrastructură.

Urmărește-ne și pe Google News

Un rol important în creșterea recentă a Bluesky îl are blocare X în Brazilia, din cauza faptului că Elon Musk a refuzat să colaboreze cu autoritățile locale în vederea eliminării conținutului ilegal.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
WhatsApp se pregătește să lanseze interoperabilitatea cu alte aplicații CITEȘTE ȘI WhatsApp se pregătește să lanseze interoperabilitatea cu alte aplicații

Pe fondul blocării X, Bluesky a dobândit, în decurs de aproximativ o săptămână, în jur de 3 milioane de utilizatori, adică o treime din numărul total de utilizatori.

Cu această ocazie, platforma anunță că, în curând, va adăuga suport video, dar fără să detalieze forma pe care acesta o va îmbrăca.

Lansată oficial în urmă cu doar câteva luni, Bluesky este una dintre alternativele la X, fiind, în fapt, lansată inițial de fostă conducere de la Twitter, dinainte ca aceasta să fie cumpărată de Elon Musk.

Principala alternativă la X, prin prispa popularității, este Threads, cea mai nouă rețea socială dezvoltată de Meta. Aceasta are deja peste 200 de milioane de utilizatori.

viewscnt
Afla mai multe despre
bluesky
brazilia
x