Apple Intelligence, disponibilă în cea mai nouă versiune beta de iOS

Apple Intelligence, disponibilă în cea mai nouă versiune beta de iOS
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 09:56

Apple a lansat iOS 18.1 beta, prin care, pentru prima oară, utilizatorii obișnuiți pot lua contact cu suita de funcții de inteligență artificială a companiei, Apple Intelligence.

Funcțiile de AI ale companiei au putut fi până acum accesate de către dezvoltatori, prin intermediul versiunilor de iOS care le-au fost dedicate, iar acum, în sfârșit, acestea pot fi testate și de utilizatorii obișnuiți, înainte de a fi lansate în mod oficial.

Urmărește-ne și pe Google News

Apple Intelligence implementează inteligența artificială la nivelul sistemului de operare, astfel că aceasta poate fi apelată din diverse aplicații, de la Apple Notes, la iMessage.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
iPhone 16 va fi mai ușor de reparat CITEȘTE ȘI iPhone 16 va fi mai ușor de reparat

Nu toate smartphone-urile companiei pot folos noile funcții de AI, ci doar noua serie iPhone 16 și cele două modele Pro ale seriei iPhone 15.

În plus, cel puțin la început, acestea vor fi disponibile doar pe dispozitivele configurate să folosească engleza americană și nu în toate regiunile. De exemplu, acestea nu vor fi disponibile în Uniunea Europeană decât cândva în cursul anului viitor.

Apple Intelligence va fi lansată oficial odată cu versiunea finală de iOS 18.1, care este așteptată să fie livrată cândva în luna octombrie. Și atunci doar un număr limitat de funcții vor fi disponibile, altele urmând a fi adăugate în lunile și poate chiar anii următori.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple intelligence
iphone
ios