Probleme cu cardurile BRD. Clienții susțin că plățile nu merg și li se triplează tranzacțiile. UPDATE: Banca spune că a rezolvat situația

Probleme cu cardurile BRD. Clienții susțin că plățile nu merg și li se triplează tranzacțiile. UPDATE: Banca spune că a rezolvat situația
Mihai Baniţă
Mihai Baniţă
scris astăzi, 20:15

Clienții BRD reclamă probleme la plățile cu cardul și triplarea sumelor în unele cazuri. Banca spune că este la curent cu problemele și că acestea vizează plățile și retragerile făcute cu cardurile BRD Mastercard la POS/ATM altor bănci.

UPDATE 22.55. Banca trimite un mesaj conform cărora problemele cu cardurile s-au rezolvat. Pe de altă parte, clienții susțin că încă nu au primit înapoi banii blocați după tranzacțiile eșuate.

Urmărește-ne și pe Google News

Așa cum am promis, revenim cu informații noi. Echipele noastre tehnice au remediat incidentul, iar cardurile Mastercard BRD funcționează normal și pot fi utilizate pentru plăți și retrageri de numerar atât în rețeaua BRD, cât și la POS-urile și ATM-urile celorlalte bănci. Ne cerem scuze încă o dată și vă mulțumim pentru înțelegere!

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Știrea inițială:

Mai mulți clienți ai BRD scriu pe pagina de Facebook a băncii că nu au putut utiliza cardurile pentru plata la diverși comercianți și că în unele cazuri sumele le-au fost luate din cont, chiar de mai multe ori, deși tranzacția a fost respinsă.

VIDEO&FOTO Toate testele la viteză maximă cu prima locomotivă modernizată de români pentru CFR Călători, încheiate cu succes CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Toate testele la viteză maximă cu prima locomotivă modernizată de români pentru CFR Călători, încheiate cu succes

BRD susține că problemele vizează doar cardurile Mastercard folosite la alte bănci.

„În ultimele ore am întâmpinat dificultăți tehnice în legătură cu autorizarea unor tranzacții cu carduri Mastercard emise de BRD și folosite la ATM-urile și POS-urile altor bănci.

VIDEO Grevă auto istorică la Roma, prima după 20 de ani. Stellantis, sub presiune CITEȘTE ȘI VIDEO Grevă auto istorică la Roma, prima după 20 de ani. Stellantis, sub presiune

Important de știut : cardurile Mastercard emise de BRD funcționează normal la ATM-urile și POS-urile BRD Groupe Societe Générale si pot fi utilizate pentru platile online sau pentru platile cu telefonul (Apple Pay si Google Pay). De asemenea, în cazul în care dețineți și carduri VISA, recomandăm folosirea acestor carduri la ATM-urile si POS-urile altor banci”, arată banca.

BRD are 389 de agenții și 1,6 milioane de clienți ai aplicației mobile.

viewscnt
Afla mai multe despre
brd
carduri brd
plati brd