Programul Casa Verde Fotovoltaice - 7.637 de persoane fizice, înscrise în Regiunea Vest. Bugetul a fost rezervat în totalitate / Miercuri se pot înscrie lăcașurile de cult

Programul Casa Verde Fotovoltaice - 7.637 de persoane fizice, înscrise în Regiunea Vest. Bugetul a fost rezervat în totalitate / Miercuri se pot înscrie lăcașurile de cult
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 12:29

Peste 7.600 de persoane fizice s-au înscrie, marți, în Programul Casa Verde Fotovoltaice, destinat Regiunii Vest, bugetul disponibil fiind rezervat în totalitate. Înscrierile continuă, miercuri, cu lăcașurile de cult.

”Astăzi, 8 octombrie 2024, ora 10:00, a demarat sesiunea de înscriere a persoanelor fizice în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională – Casa Verde Fotovoltaice, pentru Regiunea Vest - județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș”, a transmis, marți, AFM, într-un comunicat de presă.

Urmărește-ne și pe Google News
Negocieri - Cel mai mare consumator de gaze din România, pe cale să fie vândut CITEȘTE ȘI Negocieri - Cel mai mare consumator de gaze din România, pe cale să fie vândut
Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Potrivit sursei citate, bugetul de 229.110.000 lei alocat acestei regiuni a fost rezervat integral prin înscrierea unui număr de 7.637 de persoane fizice, scrie News.ro.

”Astăzi, s-a încheiat înscrierea cu succes a 65.996 de persoane fizice care vor avea oportunitatea de a beneficia de o finanțare substanțială de până la 30.000 de lei pentru finanțarea instalațiilor de stocare a energiei electrice produse din surse regenerabile, ce vor fi instalate împreună cu panourile fotovoltaice. De mâine, 9 octombrie, se vor putea înscrie 670 de unități de cult pentru un buget de 20.100.000 de lei”, a declarat președintele AFM, Laurențiu-Adrian Neculaescu.

Înscrierile unităților de cult în cadrul programului, prin intermediul aplicației informatice, se realizează miercuri, sesiunile pentru persoanele fizice fiind încheiate.

Finanțarea se acordă în cuantum de maximum 30.000 lei pentru achiziționarea și montarea unui sistem de panouri fotovoltaice și a unei instalații de stocare a energiei electrice produse din surse regenerabile, cu condiția suportării unei contribuții proprii a beneficiarului de 3.000 lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
casa verde
fotovoltaice