Primăria Chitila anunță licitație pentru realizarea unui parc fotovoltaic, cu peste 1.600 de panouri

Primăria Chitila anunță licitație pentru realizarea unui parc fotovoltaic, cu peste 1.600 de panouri
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 13:02

Primăria orașului Chitila anunță licitație pe SEAP pentru servicii de proiectare și execuție în vederea realizării unui parc fotovoltaic.

Acesta va avea o putere instalată de 892,71 KWp și va folosi un număr de 1.638 de panouri fotovoltaice de 545 W, amplasate pe Tarla 29, parcela 138, un teren cu o suprafață de 9.088 mp. Conform estimărilor, va produce o cantitate de energie electrică de 1249,6 MWh/an, energie ce va fi consumata integral de către orașul Chitila, scrie Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News
OMV Petrom a devenit furnizor de gaze naturale în Bulgaria. Ofertă pentru consumatorii industriali CITEȘTE ȘI OMV Petrom a devenit furnizor de gaze naturale în Bulgaria. Ofertă pentru consumatorii industriali
Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Valoarea totală estimată a investiției este de 4.881.370 lei. Durata contractului este de 10 luni, iar perioada de garanție acordată lucrărilor este de minim doi ani.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară va avea o pondere de 40%, termenul de predare a proiectului tehnic va constitui 30%, iar perioada de garanție suplimentară acordată lucrărilor va reprezenta 30%.

Ofertantul va prezenta lista lucrărilor similare realizate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii cinci ani, prin care să demonstreze că au fost executate lucrări cu o valoare totală, fără TVA, mai mare sau cel puțin egală cu 4.800.000 lei fără TVA, la nivelul unui contract, maximum 3 contracte.

Licitația se desfășoară prin procedura simplificată, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este: 28 octombrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
primăria chitila
parc fotovoltaic