Hidroelectrica vrea să cumpere echipamente pentru videoconferințe cu 2,62 milioane lei

Hidroelectrica vrea să cumpere echipamente pentru videoconferințe cu 2,62 milioane lei
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 09:11

Hidroelectrica achiziționează cu 2,62 milioane de lei, fără TVA, echipamente pentru videoconferințe, destinate sediului executiv, uzinelor și sucursalelor companiei, potrivit unui anunț de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Conform sursei citate, obiectivul achiziției este realizarea unui sistem de videoconferință profesional, securizat, între sediul executiv, sucursale și uzinele companiei. Totodată, se urmărește menținerea unei comunicații optime cu Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor, arată Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO Donald Trump a servit clienți la un McDonald’s și a susținut o conferință de presă de la fereastra pentru drive-thru CITEȘTE ȘI VIDEO Donald Trump a servit clienți la un McDonald’s și a susținut o conferință de presă de la fereastra pentru drive-thru
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Contractul va fi încheiat pe o perioadă de 48 de luni.

Criteriul de atribuire al contractului este „cel mai bun raport calitate-preț”, tipul procedurii licitație deschisă, iar termenul-limită pentru primirea ofertelor este 18 noiembrie 2024, ora 15:00.

Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie verde din România și principalul furnizor de servicii tehnologice necesare în Sistemul Energetic Național.

Acționarul majoritar al Hidroelectrica este statul român, prin Ministerul Energiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
hidroelectrica
videoconferinta