Un nou concept de educație financiară, dezvoltat de 123credit în colaborare cu Spaces

Un nou concept de educație financiară, dezvoltat de 123credit în colaborare cu Spaces
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris astăzi, 11:07

123Credit.ro, companie de top din industria brokerajului bancar, în colaborare cu Spaces, brand global al International Workplace Group (IWG), unul dintre liderii mondiali în soluții de coworking și spații de birouri flexibile, organizează un workshop inovator intitulat "Gestionarea inteligentă a finanțelor personale".

Evenimentul va avea loc la sediul Spaces Unirii, din Bulevardul Coposu nr. 6-8, București, și va reuni experți din domeniul financiar și bancar pentru a dezbate soluții eficiente de gestionare a finanțelor personale.

Urmărește-ne și pe Google News

Workshop-ul din 7 noiembrie va fi inedit datorită formatului său interactiv și orientat spre dezbatere, oferind invitaților oportunitatea de a dialoga direct cu experți din domeniu și de a explora soluții practice pentru problemele financiare cotidiene. Întâlnirea este concepută ca un spațiu de interacțiune și schimb de idei inovatoare. Formatul său non-convențional pune accentul pe implicarea activă a publicului și pe dezvoltarea unor soluții aplicabile în viața de zi cu zi.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Timp de două ore, participanții vor beneficia de informații și perspective valoroase împărtășite de gazdele evenimentului, menite să-i ajute să ia decizii financiare mai bune și să își gestioneze mai eficient resursele financiare.

Valentin Blăjan, Manager dezoltare zona București-Ilfov la 123Credit.ro, va aborda subiectul alegerii finanțărilor potrivite, explicând diferențele între diverse produse de creditare, cum evoluează dobânzile în timp și de ce sunt influențate, cum să comparăm corect costurile unui credit ipotecar și când este oportună o refinanțare.

Prezentarea va continua cu o sesiune dedicată analizei comportamentului consumatorilor și modului în care aceștia pot adopta o abordare rațională în relația cu instituțiile financiare, pentru ca deciziile de cumpărare să fie bazate pe utilitate, nu pe impulsuri emoționale. Această sesiune va fi susținută de Ionuț Verzea, lector la FinNex și Director național rețea 123Credit.ro, primul spin-off academic din România, care reunește specialiști din industria financiară și cercetători din multiple universități de top europene, axat pe etică, inovație și cercetare în industria financiară și inteligența artificială.

În încheiere, participanții vor avea oportunitatea de a primi informații valoroase din partea unui expert de top din industria financiara, dl. Călin Rangu, Vicepreședinte al CIO Council, expert în economie digitală și Director Rezoluție la Fondul de Garantare a Asiguraților. El va povesti despre rolul esențial al instituțiilor de supraveghere în sectorul financiar, subliniind modul în care acestea protejează interesele consumatorilor. Totodată, expertul de top va oferi sfaturi practice despre cum consumatorii pot fi reprezentati mai eficient în relația cu instituțiile financiare și de asigurări, precum și modalitati de protejare împotriva dezinformării și tentativelor de fraudă din mediul online. 

Acest eveniment marchează o nouă etapă în eforturile 123Credit.ro de a promova educația financiară și de a sprijini dezvoltarea abilităților financiare într-un mediu complex. Sunt convins că astfel de inițiative contribuie la educarea populației într-un mod eficient, plăcut și aplicabil. Ne bucurăm să facem parte din acest proiect și să oferim suport pentru crearea unor soluții de succes în administrarea finanțelor personale", a declarat Sebastian Piu, co-fondator al 123Credit.ro.

Evenimentul se va încheia cu o sesiune de networking și discuții libere, oferind participanților o oportunitate valoroasă de a interacționa direct cu specialiștii invitați. În acest cadru informal, aceștia vor putea să aprofundeze subiectele discutate în timpul workshop-ului, să schimbe idei și să primească răspunsuri la întrebări specifice.

Articol susținut de 123credit.ro
viewscnt
Afla mai multe despre
123credit
spaces