Porsche se alătură unui val de greve în industriile cheie din Germania

Porsche se alătură unui val de greve în industriile cheie din Germania
Profit.ro
Profit.ro
scris ieri, 23:03

Porsche AG se va alătura unui val de greve în industriile cheie din Germania, după cum a anunțat filiala locală a sindicatului IG Metall, transmite Reuters.

Angajații Porsche de la fabrica din Stuttgart vor intra în grevă marți dimineață, începând cu ora 2:00 (01:00 GMT), odată cu schimbul de noapte de la uzina din Zuffenhausen, iar o manifestație publică va avea loc la 30 de minute după aceea, în fața Muzeului Porsche, arată news.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO CFR a făcut probe pentru circulația trenurilor cu viteza de 176 km/h pe o cale ferată modernizată Sighișoara – Teiuș – Coșlariu CITEȘTE ȘI FOTO CFR a făcut probe pentru circulația trenurilor cu viteza de 176 km/h pe o cale ferată modernizată Sighișoara – Teiuș – Coșlariu
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
8 noiembrie - Maraton Black Friday
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
28 noiembrie - Profit Financial.forum

Angajații Porsche se alătură muncitorilor din industria de inginerie electrică și metalurgie, care, la rândul lor, lansează greve pentru a pune presiune pe angajatori pentru o majorare a salariilor.

Marți marchează finalul perioadei de pace asociată negocierilor colective pentru o creștere salarială propusă pentru aproximativ 4 milioane de angajați din sectoarele vizate.

Subway este implicat într-un nou proces, cu acuzația că ar înșela \ CITEȘTE ȘI Subway este implicat într-un nou proces, cu acuzația că ar înșela "grosolan" clienții

Aceste greve vin într-un moment de tensiuni în creștere și la Volkswagen, unde managementul a anunțat planuri de închidere a trei fabrici din Germania și de reducere a activității în restul unităților, precum și concedierea a zeci de mii de angajați.

Porsche, deținut majoritar de Volkswagen, a anunțat recent și că va reduce rețeaua de dealeri din China, din cauza cererii slabe, și a semnalat reduceri de costuri de miliarde de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
porsche
greva
germania