Google Maps permite rezervarea locurilor de parcare

Google Maps permite rezervarea locurilor de parcare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 09:48

Aplicația Google Maps, care facilitează deja găsirea locurilor de parcare în apropierea destinației, va adăuga funcții și pentru rezervarea acestora.

Șoferii vor putea folosi Google Maps, alături de navigarea auto, pentru a rezerva un loc de parcare în apropierea destinației.

Urmărește-ne și pe Google News

Noua funcționalitate este posibilă în urma unui parteneriat dintre Google și SpotHero, fiind disponibilă nu doar în Maps, ci și în motorul de căutare al companiei.

Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Decizie judecătorească: Google trebuie să deschidă Android pentru magazinele terțe de aplicații CITEȘTE ȘI Decizie judecătorească: Google trebuie să deschidă Android pentru magazinele terțe de aplicații

Când utilizatorul caută un loc de parcare, aplicația va afișa opțiunea Book Online. Apăsarea acestuia deschide site-ul SpotHero, unde se poate face rezervarea și plata.

Rezervarea parcării se poate face și cu mai multe zile înainte. În plus, există opțiuni pentru filtrarea locurilor de parcare în funcție de anumite facilități, precum încărcarea bateriilor și accesul pentru persoanele cu dizabilități.

Noua facilitate va fi disponibilă în zonele în care funcționează serviciul SpotHero, adică în aproximativ 300 de orașe din Statele Unite și Canada.

viewscnt
Afla mai multe despre
google maps
locuri de parcare