Chiar dacă cea mai mare parte a producției modelului Jogger s-a mutat în uzina Renault din Maroc, la Mioveni este asamblat în continuare acest model, în funcție de necesitățile mărcii. Luna aceasta, compania a produs mașina cu numărul 250.000.
Dacia Jogger este un crossover, adică o încrucișare între mai multe tipuri de caroserie. Pentru a înlocui atât Logan MCV, cât și Lodgy, dar pentru a atrage clienți din segmentele cele mai populare ale SUV-urilor, Jogger a fost desenat ca un automobil cu dimensiuni compacte, cu spațiu foarte mare la interior și cu trăsături evidente de SUV, conform analizei Profit.ro.

3 aprilie - Eveniment Profit Health.forum - Sănătate nouă
16 aprilie - Maratonul de Educație Financiară
Acesta este și motivul pentru care în multe statistici Jogger fugurează ca un SUV compact, mai ales că oferă, opțional, șapte locuri.
Vânzările sale au fost foarte bune încă de la lansarea pe piață, în 2021, la acel moment mașina fiind produsă exclusiv în uzina Dacia din Mioveni, Argeș.
În primul an de existență, Dacia Jogger s-a vândut în 55.000 de exemplare, iar un an mai târziu volumul vândut se apropia de 100.000 de unități, dovedind succesul de care s-a bucurat acest model.

Acum, într-un moment în care fabrica Renault din Tanger, Maroc, a preluat aproape în totalitate producția lui Jogger, pentru a face loc la Mioveni lui Bigster și viitoarelor modele pe care Dacia le va lansa anul viitor, Dacia anunță că a produs modelul cu numărul 250.000. Acesta este un exemplar cu motor hibrid de 140 CP, având o configurație de 7 locuri, fiind destinat unui client din Germania.
Dacia Jogger a primit numeroase premii în cei doar patru ani de existență, doar în 2024 fiind câștigătorul „Smart Spender Award”, acordat de publicația britanică Carwow, „Residual Value Award 2024”, de la AutoVista Group, sau trofeul „Best Family Car 2024”, acordat de publicația Carbuyer, din Marea Britanie.

Peste 90% din producția modelului Jogger din uzina Dacia a fost încă de la început destinată exportului, cu precădere în țările Europei Occidentale. Cele mai mari vânzări au fost în Franța (aproape 65.000 de unități), urmată de Germania (41.750 de unități), Italia (21.350 unități), Marea Britanie (20.000 de unități) și Spania (19.000 de unități.
Potrivit Dacia, în România Jogger a vândut până acum 12.000 de exemplare, fiind unul dintre cele mai vândut autoturisme de pe piața locală, adesea poziționat în Top 5 al vânzărilor.
Dacia Jogger va rămâne și de acum înainte singurul model al mărcii care oferă o opțiune cu 7 locuri, deoarece Bigster nu are în lista de opționale și o astfel de configurație.