FOTO O mașină „old timer” de 87 de ani a devenit cel mai vechi autoturism înmatriculat în România, în septembrie

FOTO O mașină „old timer” de 87 de ani a devenit cel mai vechi autoturism înmatriculat în România, în septembrie
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 15:36

Cel mai vechi autoturism „old timer” înmatriculat, în septembrie, în România a primit numere de Iași. Mașina, un Fiat 508C Balilla, cu o capacitate cilindrică 1089, a fost fabricată în iunie 1937, fiind cu o lună mai veche decât un alt autoturism de colecție, adus în România în luna septembrie și înmatriculat la Brașov, un Mercedes Benz 230 Cabrio B.

Balilla de la Iași este doar una dintre cele aproape o mie de autoturisme second-hand înmatriculat în acest județ în septembrie, arată Ziarul de Iași.

Urmărește-ne și pe Google News
Afacerile Republicii Moldova în România. Un județ este ocolit. Moldovenii preferă să se asocieze cu americanii, nu cu rușii CITEȘTE ȘI Afacerile Republicii Moldova în România. Un județ este ocolit. Moldovenii preferă să se asocieze cu americanii, nu cu rușii
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Numărul mașinilor la mâna a doua intrate astfel în circulație, în județ, a reprezentat 84% din totalul înmatriculărilor din ultima lună.

Procentajul de autoturisme second înmatriculate la Iași îl depășește pe cel înregistrat la nivelul țării.

VIDEO Grevă auto istorică la Roma, prima după 20 de ani. Stellantis, sub presiune CITEȘTE ȘI VIDEO Grevă auto istorică la Roma, prima după 20 de ani. Stellantis, sub presiune

Astfel, dacă la Iași din 1.161 de autoturisme înmatriculate în septembrie 974 erau la mâna a doua și 187 erau noi (84% second – 16% noi), în România, din totalul de 37.615 autoturisme înmatriculate, 76% erau second și 24% noi.

viewscnt
Afla mai multe despre
autoturism
romania
fiat