Proprietarul Mega Image deschide nou hub IT în România și angajează

Proprietarul Mega Image deschide nou hub IT în România și angajează

Adnan Olmez, General Manager AD/01

Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 14:44

AD/01, compania de tehnologie a grupului olandezo-belgian Ahold Delhaize, proprietarul rețelei de magazine Mega Image, își extinde prezența în România și deschide noi birouri, în Piața Timpuri Noi din București. 

„Fiind o companie de tehnologie în cadrul unuia dintre cele mai mari grupuri de retail din lume, ne dorim să fim în fruntea transformării digitale în food retail”, a declarat Adnan Olmez, General Manager AD/01. 

Urmărește-ne și pe Google News
Dezvoltatorii aplicațiilor de iPhone, obligați să furnizeze date de contact în Europa CITEȘTE ȘI Dezvoltatorii aplicațiilor de iPhone, obligați să furnizeze date de contact în Europa
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

În 2024, AD/01 s-a concentrat pe convergența tehnologică a aplicațiilor mobile în șase țări europene. Noile aplicații au fost lansate deja în Belgia, Luxemburg, Serbia și Republica Cehă, iar în România și Grecia sunt așteptate lansări până la sfârșitul anului.

În contextul extinderii continue, AD/01 dispune în prezent de 30 de posturi vacante.Printre pozițiile vacante se numără următoarele roluri: Full Stack Developer, Back-End Developer, Front-End Developer, Q.A. Automation Engineer, Network Security Engineer, Data Engineer, SAP consultants, Platform Engineer, Business Analyst, Data Solution Architect, și multe altele. Compania oferă un model de lucru hibrid și oportunități de a colabora cu experți globali în diverse tehnologii de ultimă oră, cum ar fi Java, Kotlin, React, Python, DataBricks, Azure, AWS și SAP.

viewscnt
Afla mai multe despre
ahold delhaize
ad/01