FOTO Elon Musk deschide în România un centru Tesla

FOTO Elon Musk deschide în România un centru Tesla
Profit.ro
Profit.ro
scris duminică, 21:03

Tesla va avea în România două centre de livrări și service: Tesla Center București – Voluntari și Tesla Center Cluj. Practic, Elon Musk deschide în România, în perioada imediată, un centru Tesla, care va fi dublat ulterior de un altul, în afara capitalei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

VEZI AICI ȘI Tesla taie gratuitatea la încărcarea mașinilor la stațiile rapide Superchargers în România

Noul Tesla Center București – Voluntari este aproape finalizat, pe Șoseaua București Nord 14, Voluntari. Acesta are scopul de a reloca activitatea curentă a reprezentanței Tesla România, din Splaiul Unirii nr 355, sector 3, București.

FOTO STB s-a săturat de blocaje pe linia tramvaiului 41 și anunță că dă în judecată CITEȘTE ȘI FOTO STB s-a săturat de blocaje pe linia tramvaiului 41 și anunță că dă în judecată

Activitatea Tesla în București a crescut considerabil, la livrări de sute de mașini electrice pe săptămână, astfel că era necesar un spațiu mult mai mare, conform EVmarket. Relocarea are loc la 3 ani de la deschiderea reprezentanței Tesla România în 2021.

Având în vedere stadiul lucrărilor, noul Tesla Center Voluntari ar putea fi deschis publicului în septembrie-octombrie 2024. Acesta este amplasat în apropiere de alte showroom-uri auto: Maserati, Mercedes-Benz și Jeep, arată sursa citată.

Zeci de români au dormit două nopți într-un aeroport din Bruxelles. Sute de zboruri anulate în Europa CITEȘTE ȘI Zeci de români au dormit două nopți într-un aeroport din Bruxelles. Sute de zboruri anulate în Europa

În 2023, brandul american Tesla a trecut pragul de 3.000 de unități/an vândute pe piața din România, datorită Model Y, care a atras peste 2.000 de clienți români.

Pe șoselele din România circulă peste 6.000 de automobile Tesla. Majoritatea sunt Tesla Model 3 (2.707 de unități) și Tesla Model Y (2.629 de unități).

Foto EVmarket

Foto EVmarket

În aprilie, Tesla a deschis primul său magazin Pop-Up din România, prin care încearcă să atragă comenzi de achiziție a unui autoturism, având expuse și variantele Model Y și Model 3.

Magazinul a fost deschis în Timișoara.

Vânzările de autobuze electrice s-au triplat în România și au ajuns la nivelul din Suedia sau Belgia CITEȘTE ȘI Vânzările de autobuze electrice s-au triplat în România și au ajuns la nivelul din Suedia sau Belgia

În România, Tesla a instalat deja mai multe stații Supercharger în București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Pitești, Sibiu și Timișoara.

FOTO Elon Musk deschide în România un centru Tesla

În noiembrie 2021, Tesla anunța că își deschide, în premieră, rețeaua de încărcare pentru alte mașini electrice pentru prima dată, la acel moment, cu un program pilot în Țările de Jos.

VIDEO Ford Craiova începe livrările modelelor Transit și Tourneo Courier CITEȘTE ȘI VIDEO Ford Craiova începe livrările modelelor Transit și Tourneo Courier

Tesla a lansat oficial activitatea din România în mai 2021, după ce anterior fusese deschisă la București o reprezentanță independentă.

viewscnt
Afla mai multe despre
supercharger
tesla