CNAIR anunță că la Buftea va fi construit primul pasaj pietonal subteran

CNAIR anunță că la Buftea va fi construit primul pasaj pietonal subteran
Profit.ro
Profit.ro
scris miercuri, 21:19

Șeful CNAIR Cristian Pistol anunță că la Buftea va fi construit primul pasaj pietonal subteran, documentația necesară atribuirii contractului fiind trimisă pentru avizare la Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP)

”Va fi construit primul pasaj pietonal subteran în orașul Buftea (jud. Ilfov)! Am transmis astăzi la ANAP, spre avizare, documentația necesară atribuirii contractului pentru proiectarea și execuția acestui obiectiv”, anunță șeful CNAIR.

Urmărește-ne și pe Google News
Trafic record pe aeroportul londonez Heathrow CITEȘTE ȘI Trafic record pe aeroportul londonez Heathrow
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Pasajul, care va fi amplasat la intersecția DN1 A cu Bulevardul Mihai Eminescu, va contribui la fluidizarea traficului rutier și la creșterea gradului de siguranță în zonă, scrie News.ro.

Vor fi amenajate inclusiv două zone de acces acoperite și inchise pe 3 laturi, echipate cu 2 ascensoare exterioare pentru persoane, 2 scări rulante și 2 scări fixe.

Contractul finanțat prin PNRR prevede 2 luni pentru proiectare și 8 luni pentru execuție (în total 10 luni) de la data emiterii ordinului de începere.

După validarea documentației de atribuire, va fi publicat anunțul de participare la licitație, în cadrul căruia va fi stabilită și data de depunere a ofertelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
pasaj pietonal subteran