AGISTA iese din Dendrio Solutions și reinvestește profitul în creșterea participației la Fort

AGISTA iese din Dendrio Solutions și reinvestește profitul în creșterea participației la Fort
Profit.ro
Profit.ro
scris ieri, 21:56

Fondul de investiții de growth equity AGISTA, parte din Grupul Impetum, iese din acționariatul Dendrio Solutions și reinvestește profitul obținut în urma acestei tranzacții în creșterea participației sale în compania Fort.

Valoarea exit-ului din compania Dendrio Solutions (parte a Bittnet Group), pentru deținerea de 11,7% este de aproximativ 3,4 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Bulgarii îi aduc la ei pe turiștii români direct cu avionul. Cursă charter pregătită spre una dintre destinațiile preferate CITEȘTE ȘI Bulgarii îi aduc la ei pe turiștii români direct cu avionul. Cursă charter pregătită spre una dintre destinațiile preferate
Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Exit=ul AGISTA din compania Dendrio Solutions, integrator de soluții și servicii IT, a fost realizat cu un randament de 60% și un Internal Rate of Return (IRR) de 22%, obținut într-o perioadă de doi ani și jumătate.

AGISTA, un brand lansat de Impetum Group, a transmis anterior că susține prin capital și know-how acele IMM-uri românești ale căror produse și servicii sunt sau devin esențiale pentru societate.

CONFIRMARE FOTO Hexing, grup industrial chinez care și-a propus să devină cel mai important furnizor în domeniu din lume, lansează o mare investiție în România CITEȘTE ȘI CONFIRMARE FOTO Hexing, grup industrial chinez care și-a propus să devină cel mai important furnizor în domeniu din lume, lansează o mare investiție în România

Cu specific de acționar minoritar, AGISTA investește tichete între 2-5 milioane euro și acționează ca un investitor ancoră, cu rol strategic, având reprezentant în board-ul companilor din portofoliu și contribuind la dezvoltarea rapidă și sănătoasă a acestora. 

viewscnt
Afla mai multe despre
agista
fort