Patru ofertanți înscriși la procedura de achiziție pentru finalizarea lucrărilor la patinoarul artificial Mihai Flamaropol. UPDATE Denumirea ofertanților

Patru ofertanți înscriși la procedura de achiziție pentru finalizarea lucrărilor la patinoarul artificial Mihai Flamaropol. UPDATE Denumirea ofertanților
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 feb 2024

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță 4 ofertanți înscriși la procedura de achiziție pentru finalizarea lucrărilor la patinoarul artificial Mihai Flamaropol. Proiectul constă în continuarea lucrărilor pentru realizarea unei arene sportive, a unui patinoar artificial și a unui centru multifuncțional sportiv și de agrement. Complexul va avea 3.100 de locuri, 110 locuri de parcare și o capacitate de 120 clienți/zi în centrul spa. Obiectivul de investiții va fi alcătuit dintr-o arenă sportivă și un centru multifuncțional sportiv si de agrement.

”Avem 4 ofertanți înscriși la procedura de achiziție pentru finalizarea lucrărilor la patinoarul artificial Mihai Flamaropol. Urmează etapa de analiză a ofertelor depuse, iar în scurt timp vom desemna câștigătorul procedurii, astfel încât să intrăm în linie dreaptă cu actualizarea și completarea documentației pentru continuarea lucrărilor de refacere și modernizare a patinoarului”, anunță primarul.

Urmărește-ne și pe Google News

UPDATE 15.00

Potrivit SEAP/SICAP, ofertanții înscriși la procedura de atribuire sunt Construcții Erbașu, Strabag și asocierile formate din Concelex (lider) și Concelex Engineering, respectiv Leviatan Design (lider) și Ubitech Construcții.

Bugetul proiectului a fost estimat la 158,1 milioane de lei, fără TVA, pentru doi ani. Mai multe detalii AICI.

TOP chirii vs salariu. În ce orașe ale lumii găsești cele mai ieftine chirii raportat la ce salariu ai și unde este Bucureștiul CITEȘTE ȘI TOP chirii vs salariu. În ce orașe ale lumii găsești cele mai ieftine chirii raportat la ce salariu ai și unde este Bucureștiul

Nicușor Dan precizează că proiectul constă în continuarea lucrărilor pentru realizarea unei arene sportive, a unui patinoar artificial și a unui centru multifuncțional sportiv și de agrement, scrie News.ro.

”Complexul va avea 3.100 de locuri, 110 locuri de parcare și o capacitate de 120 clienți/zi în centrul spa. Obiectivul de investiții va fi alcătuit dintr-o arenă sportivă și un centru multifuncțional sportiv si de agrement”, spune primarul.

Nicușor Dan mai afirmă că arena sportivă va avea toate facilitățile necesare, patinoar artificial, instalație de gheață, sală de conferințe, spații tehnice, spații de depozitare, vestiare pentru sportivi și echipele însoțitoare; vestiare pentru arbitri; cabinet medical și cabinet de prim ajutor.

”Centrul multifuncțional sportiv și de agrement va fi format din: bazin de înot, sală de sport, spații pentru relaxare, întreținere și recuperare, spații pentru masaj hidro-termo terapie, sală de escaladă indoor și outdoor, spații comerciale si pentru alimentație publică, spații pentru promovare vizuală a sporturilor pe gheată și a evenimentelor organizate”, menționează Nicușor Dan.

viewscnt
Afla mai multe despre
mihai flamaropol
patinoar