Nou val de praf saharian deasupra României. Va putea fi observat în special peste regiunile vestice și sud-vestice

Nou val de praf saharian deasupra României. Va putea fi observat în special peste regiunile vestice și sud-vestice
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 mai 2024

Meteorologii anunță că un nou val de praf saharian va ajunge deasupra României, începând de marți seară și va putea fi observat în special peste regiunile vestice și sud-vestice.

”În perioada 21 – 22 mai, circulația aerului, predominant sud-vestică, va favoriza avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer încărcată cu particule de praf de origine sahariană, peste sud-estul Europei”, a transmis ANM, într-un comunicat de presă.

Urmărește-ne și pe Google News
Portul Constanța va pune la dispoziție o dană suplimentară pentru cerealele ucrainene CITEȘTE ȘI Portul Constanța va pune la dispoziție o dană suplimentară pentru cerealele ucrainene
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Potrivit ANM, marți seară și în cursul nopții de marți spre miercuri (21/22 mai) această masă de aer va fi prezentă și deasupra României, în special peste regiunile vestice și sud-vestice, scrie News.ro.

”Miercuri (22 mai) va mai fi prezentă peste nord-vestul, centrul și sudul României. Ca urmare a ploilor prognozate în țara noastra, în următoarele 48 de ore, depunerile de praf vor putea fi observate în zonele și în intervalele menționate mai sus”, a mai transmis ANM.

viewscnt
Afla mai multe despre
praf saharian
romania