Thomson Reuters cumpără un startup de inteligență artificială juridică

Thomson Reuters cumpără un startup de inteligență artificială juridică
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 aug 2024

Startup-ul Safe Sign Technologies, care dezvoltă un model de inteligență artificială în scop juridic, este cumpărat de compania multinațională Thomson Reuters, deținătoare a agenției de presă Reuters.

Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al companiei, unde Thomson Reuters susține că, în baza testelor interne, modelele Safe Sign au demonstrat performanțe de top în industrie în cadrul unui număr de evaluări specifice domeniului. Startup-ul va contribui la asistentul cu inteligență artificială al companiei, CoCounsel AI Assistant, potrivit spuselor directorului de tehnologie Joel Hron.

Urmărește-ne și pe Google News
Nvidia, dată în judecată pentru antrenarea AI-ul cu filmările YouTube CITEȘTE ȘI Nvidia, dată în judecată pentru antrenarea AI-ul cu filmările YouTube
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

„Credem că asocierea acestora cu conținutul și expertiza noastră de top în industrie ne va ajuta să oferim o calitate și performanță mai mare din soluțiile noastre AI. Ne așteptăm ca această achiziție să contribuie la accelerarea capacității noastre de a le oferi clienților noștri o experiență AI de nivel profesional prin intermediul CoCounsel AI Assistant - asistentul AI generativ al companiei - care permite profesioniștilor din toate industriile să își accelereze și să își eficientizeze fluxurile de lucru”, a declarat Joel Hron, director de tehnologie la Thomson Reuters.

„Credem că Safe Sign Technologies a fost în avangarda cercetării în domeniul AI legal din 2022, realizând progrese semnificative în obiectivul său de a crea cel mai bun LLM legal proprietar din lume. Echipa de top mondial a Safe Sign - provenită din Cambridge, DeepMind, Harvard și MIT - este încântată să se alăture Thomson Reuters pentru a deveni un important disruptor științific și industrial în domeniul AI legal”, au declarat liderii Safe Sign Technologies, Alexander Kardos-Nyheim și Dr. Jonathan Schwarz.

Startup-ul Safe Sign Technologies a fost fondat în februarie 2022, în Marea Britanie, de către Alexander Kardos-Nyheim, ca mai apoi să i se alăture profesori și cercetători în domeniile juridic și IA de la Cambridge, arată StartUp Cafe.

La sfârșitul anului 2023, Dr. Jonathan Schwarz s-a alăturat echipei startup-ului ca și cofondator și om de știință principal al companiei. Acesta a condus strategia de LLM a firmei, care a permis performanțe deosebite, potrivit sursei citate.

Echipa va lucra alături de directorul Joel Hron și va colabora îndeaproape cu echipa Thomson Reuters Labs.

viewscnt
Afla mai multe despre
inteligență artificială
thomson reuters